Reklama

Reklama

Jak vycvičit draka: Návrat

(TV film)
  • USA How to Train Your Dragon: Homecoming (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Blíží se to nejkrásnější období roku – vikinské Žránoce a Škyťák s Bezzubkou mají jedno velké žránoční přání... Uběhlo deset let od doby, co draci a lidé žijí odděleně. Bývalí nerozluční parťáci Škyťák a Bezzubka si mezitím pořídili vlastní ratolesti, jejichž povědomí o vztahu mezi draky a lidmi je velmi mlhavé. Škyťák se proto rozhodne navázat na tradici žránočního divadla a připomenout svým dětem minulost divadelní hrou o přátelství mezi Vikingy a draky. Škyťák má Bezzubku stále hluboko v srdci a často si ho připomíná, i když jsou daleko od sebe. Nastává ale to nejkouzelnější období roku, které přináší magické chvíle a splněná přání. (Česká televize)

(více)

Recenze (28)

Tezuka 

všechny recenze uživatele

Když tohle vidím, hrnou se mi slzy nostalgie do očí. Tolik krásných vzpomínek a krásných okamžiků. Škyťákovy děti jsou skvělé, vynalézavé a hravé a Bezzubkovy malí dráčci neuvěřitelně roztomilí. Přál bych si, aby alespoň točili ještě seriál, ve kterém by se zaměřili na éru po 3. filmu. Byla by velká škoda nechat tenhle svět skončit. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších a najvyzretejších kraťasov, aké som kedy k nejakému animáku videl. Tí, čo boli fanúšikmi série, by si podľa mňa mali pripraviť vreckovky, lebo mňa to neskutočne dojalo. Tá atmosféra, tá nostalgia, ten božsky fenomenálny hudobný podmaz, opäť staré známe tváre, úchvatné vizuálne prevedenie a Bezzubka. Toto celé zapasovalo úplne nádherne a ja som ostal zaskočený tou slzičkou na ľavom líci. Skvelá bodka za touto unikátnou animovanou sériou. 100 % ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dvacetiminutová vánoční jednohubka, která podle mě pouze parazituje na veleúspěšné jedničce a a jen o něco méně úspěšnější dvojce. Vznikla ještě trojka a už s celou touto trojicí mám pocit, že je předrakováno. Tak proč ještě tyto dvacetiminutové bonusy? Vždyť tento je doslova o ničem. Je to takové rýpání se v něčem, co tu již bylo, prostřednictvím malého Škyťákova dítěte, který najde hrůzostrašné knihy o dracích. Tím se dostáváme na úplný začátek celé série celovečerních filmů a jaký je výsledek? Nebýt třech roztomilých Bezzubčiných dráčků, tak bych na tomto nenašel nic zajímavého. [431. hodnocení, 20. komentář, 79%] ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Mali dracikovia su milucki a Hiccupova dcera s tymi jej pastami je celkom vesela. Paci sa mi aj napad riesit, aby buduce generacie hned nezabudli. Napad s divadlom by som ale uplne vyskrtla a miesto toho si pozrela, ako sa prvy krat znovu navzajom dostali na dosah ruky / laby, nejaka srdceryvna scenka mi tu chybala. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vánoční resuscitace animáků bývají docela pekelné záležitosti. V případě Draků tomu tak naštěstí není;) Bylo by ale dobré zdůraznit, že děj Homecoming se odehrává někdy před úplným koncem třetího dílu, protože to je pro děj dost zásadní:) Zamotali ten příběh pěkně, kluci scénárističtí, jen co je pravda. A je kolem toho spousta srandy a tetelení srdcí dětí i dospělých, takže jelikož ani z vizuální stránky nemám pocit, že by to byl nějaký komerční kalkul ála Disney, spokojených 80%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Ruffnut nemá v tomto filmu žádný dialog. (LUKICKK)
  • V tomto filmu jsou děti Škyťáka a Astrid, Zephyr a Nuffink, poprvé osloveny nebo zmíněny jménem, ať už jejich rodiči nebo jinou postavou. (LUKICKK)

Reklama

Reklama