Reklama

Reklama

Vánoce na plný úvazek

(TV film)
  • USA Christmas 9 TO 5 (více)

Obsahy(1)

Jennifer Clarková (Tiya Sircarová) je drsná investigativní novinářka, která dostane svůj životní úkol – objevit pravý smysl Vánoc. Nechá se zaměstnat na plný úvazek v obchodě, kde v přestrojení za prodavačku pracuje od Černého pátku až do Štědrého večera. Tam objeví své skutečné poslání a setká se s mužem svých snů. Jsou to Vánoce, na které nikdy nezapomene. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

HBO sa zrejme rozhodlo padať na úroveň Hallmarku a dáva priestor takým nízkorozpočtovým lacným záležitostiam. V minulosti dávali do predvídateľných romaťáren aspoň sympatické páry a tu ja už neviem, mal som pocit, že pozerám nejakú indickú show. ()

Reklama

LUIGISde odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som tú smolu na vianoce 2020 vzhliadnuť tento brak. Predvídateľný dej... v polke je Vám jasné čo sa bude diať zvysok filmu. Ako novinárka z karierou zachráni rodinný obchodný dom. Človek by povedal že všetky tieto filmy robia jednou šablónou a postavám len striedajú etniká a miesta kde sa film odohráva. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Další stupidní americký film se slovem "vánoce" v názvu. Naznačuje tím, že má zahřát srdce a že se budete cítit příjemně osamělí. Mnoho filmů, které ho v názvu nemají jsou mnohem lepší. Film má kapitalistický podtón ekonomické záchrany obchodu. Pákistánka Tiya Sircar je antisexuální. Cílem bylo ukázat jak funguje žurnalistika a byznys? Nebo jak je svět hrozný? ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Nevím, kde kdo vzal Drama. Romantika se z jedné pusy neudělá. Zbytečný film, s nesympatickými herci, kde to ani pokus o vánoční atmosféru nezachrání. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama