Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivní tým vedený Marií Výrovou (K. Melíšková) je přivolán k neobvyklému případu: ze zoologické zahrady v Olomouci záhadně zmizeli tři živí medvědi. Během nočního přepadení ostrahy organizovanou skupinou maskovaných pachatelů zemřel vrátný. Rozjíždí se rozsáhlé pátrání po možných motivech bizarní loupeže velkých šelem. Stopy vedou k organizátorům psích zápasů, k nelegálním obchodníkům se vzácnými zvířaty a k černému trhu s produkty tradiční asijské medicíny. Prověřováni jsou zejména zaměstnanci zoologické zahrady, u kterých existuje podezření z napojení na organizovaný zločin... Paralelně s pátráním Marie Výrové a jejího týmu sledujeme osudy bývalých kolegů: Kristýny Horové (T. Voříšková) a Viktora Vitouše (M. Krobot). Kristýna si odpykává trest za narušení nedávného vyšetřování a slouží jako obyčejná pochůzkářka ve Šternberku poblíž Olomouce. Z vlastní iniciativy se pouští do pátrání po příčině záhadné smrti pěti psů bojových plemen zahrabaných v blízkém lese. Stopy ji přivedou k zemědělské nemovitosti místního podnikatele Bruknera (M. Havelka)… (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezrozumiteľné vajatanie všetkých zúčastnených a ako z chlpatej deky lezúci príbeh. Oboznámi divákov s prostredím ale tak otravne, až som mal chuť sa na mŕtvych psov vykašľať. Neurobil som to a bol z toho napokon priemerný seriál - víťaznú divácku satisfakciu som nepocítil. Pretože oddávať sa priemeru, čiže povrchnej popkultúre pritakávajúcej jestvujúcim poriadkom, to sa dá zapnutím akejkoľvek televízie v najsledovanejších časoch. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní díl byl evidentně seznamovací, u postav, které tvůrci představili už dříve, byla vysvětlena jejich případná nová situace. Nešlo o nic úžasného, to je fakt, ale po dřívějších zkušenostech jsem byl za výsledek opravdu rád. Znovu si dovolím tiše doufat v alespoň stejnou kvalitu dalších epizod. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl je naprosto průměrná a hlavně pro diváka zcela chladná detektivka, ve které se dozvíme o co asi v dalších dílech půjde. To je samozřejmě logické, ale natočené je to nezábavně až běda. Stará parta se rozdělila, Horová je řadovou policistkou někde v severomoravské háji zeleném (ve Šternberku), poblíž bývalý kriminalista Vitouš lajnuje antukové tenisové hřiště a užívá si zaprděného důchodu. Jeho klid však přeruší Horová, která dostane případ pěti otrávených a v lese zakopaných psů. Mezitím jsou v olomoucké zoo ukradeni tři medvědi a přitom nešťastnou náhodou umírá hlídač. Na starost to dostává olomoucká kriminálka v čele s Výrovou. Rozjíždí se pátrání po zlodějích. Vzhledem k tomu, že jsem studoval v Olomouci, dávám Hřebejkovi velké plus za to, že točil opravdu v Olomouci a toto město jde poznat v mnoha záběrech. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad první detektivka, kde je vidět při výslech někdo, kdo je skutečně nervózní, všichni podezřelý a svědci ve všech jiných detektivkách odpovídají jako na divadle, ale tohle bylo opravdu přirozené - jako skutečný výslech někoho kdo má z policie respekt. Jinak zajímavý námět na zločin celkově. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bohužel jak jsem čekal.Lidé spjatí jakkoliv s Olomoucí budou nadhodnocovat a o filmu se nedozvím nic.Strašnej zlozvyk a nešvar.Nicméně-nebylo by to tak strašné, nebýt castingu.Půlka herců z Ulice doplněná neherci a okoukanými ksichty z Dejvic v čele s nasraným Krobotem, jsou už úplně všude a začínám mít na ně alergii.Příběh není napínavý, je jasné, jakým směrem povede pátrání a jak to dopadne.Ne, detektivek je už strašně moc a jejich kvalita je otřesná.Jedna hvězda za mrtvé pitbuly.Nesnáším tohle plemeno a jejich chovatele. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prozatím nemastné, neslané, ale šance se dát musí. Zatím jediné co zaujalo je podivné chování postav. Špatné vedení herců..? Mnozí se chovají jako by byli pod vlivem. I směrem nahoru, i směrem dolů. ()

Reklama

Reklama