Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivní tým vedený Marií Výrovou (K. Melíšková) řeší neobvyklý případ záhadného zmizení tří živých medvědů ze zoo v Olomouci a s tím související vraždy vrátného i jednoho z pracovníků zoo, který krádeži medvědů napomáhal. Stopy vedou k nelegálním obchodníkům se vzácnými zvířaty a černému trhu s produkty tradiční asijské medicíny. Pátrání, které trochu netradičně vedou Kristýna (T. Voříšková) a suspendovaný Vitouš (M. Krobot), stále víc směřuje k osobě místního bosse Bruknera (M. Havelka), majitele mrtvých psů a organizátora zápasů. Při prohledávání jeho pozemků Kristýna v bývalé stodole hledané medvědy sice našla, ale byla při tom vážně zraněna. Potvrdilo se, že oba případy – mrtví psi a uloupení medvědi – spolu souvisí, jak Kristýna předpokládala. Pokus o její vraždu tentokrát vybudí majorku Výrovou a její kolegy k nejvyššímu výkonu – pátrání po zloději medvědů a několikanásobném vrahovi dotáhnou do úspěšného finále. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Proč se teda nebojím?"" Protože seš asi blbej".Tak tohle bylo hodně přitažené za vlasy.Na podlaze se probouzí lev, Majer jde vraha zatýkat sám.Jeho zatčení ve vietnamské tržnici...jak se dozvěděli, kde přesně je a proč opustil svůj úkryt?Krobot ať už nehraje.To, že je všude stejnej je vedlejší, i když už to otravuje, protože se cpe do všeho, ale není mu vůbec rozumět.Voříšková vypadá na lůžku, jako by byla v lázních, vypadá lépe, než v uniformě.Celkově to hodnotím na jednu hvězdu, protože to Hřebejk celý zpackal. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hurá páchateľ odhalený, škody síce sú, policajti trpia, ale nejako sa to vyvŕbi, pracujeme na tom, aj na odhaľovaní miestnej korupcie, kde sú policajné lokálne služby často niečím ako servisnou organizáciou lokálnych mafiánov, ctihodných podnikateľov a nezištných politikov. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální epizoda s oběma předchozími díly neudržela krok, zarazila mě už Průchova důkladná sebekritika, hlavně se ale do děje vrátily nesmyslné záležitosti, o nichž jsem si myslel, že už se jich tvůrci dokázali zbavit. Byla to škoda, protože se první i druhá epizoda držely na celkem slušné úrovni. ()

Kimon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak je už zvykem u serie Detektivové od Nejsvětější Trojice, opět mizerný zvuk. Huhňání Melíškové, Krobota a občas i jiných je hrozné. Extrémně je to znát v pasáži na konci třetího dílu na lůžku v nemocnici. Tu pasáž jsem pracovně nazval "návštěva kolegy u lůžka s knihou detektivky od Agathy Christie". Tady se opravdu Klára Melíšková dokonale vyznamenává. Super rychlé huhňání mě doslova vtlačilo do pohovky. Tak začínám přemýšlet, zda má paní Klára v pořádku chrup. :-) ()

topi 

všechny recenze uživatele

Detektivka si hraje na světovou úroveň, ale pokulhává ve všech směrech. Největší problém dělá scénář, který tvůrci nedokázali pořádně dotáhnout do konce. Hřebejk s Jarchovským přeci jenom nezapřou tu slámu, co jim čouhá z bot. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přeci jen to Hřebejk zdárně dotáhl do konce, i když opět scénárista Jarchovský udělal z detektivů primitivy, kteří si nedokážou před zatýkáním hlavního podezřelého a navíc vraha zavolat zásahovku, ale jdou na to sami. Budiž, přežili to oni, přežiji to i já. Poslední díl měl pár výtečných momentů, pár vtipných vsuvek, pár hluchých míst, ale celkově to dopadlo ku spokojenosti diváka. PS: zajímalo by mě, proč by Výrová s Vitoušem chodili z nemocnice na jídlo na hlavní náměstí, které je od nemocnice minimálně tři kilometry. To jen tak pro znalce Olomouce. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Dosti chladné/prázdné zakončení třídílného vyšetřování. Předchozí dvě epizody mi přišly povedenější. Velmi ale potěšily scény: konfrontace detektivů s podnikatelem a uspaným lvem. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda byla možná o něco slabší než druhá, ale mě to pořád bavilo. Pachatele jsem sice vytušila dost brzy, ale nevadí. Ještě bych pochválila Tomáše Dastlíka, který dobře zapadá do kolektivu vyšetřovatelů. Někdo zde kritizuje huhňání Kláry Melíškové, ale já znám horší huhňaly. Jí jsem rozuměla dobře. Nejkrásnější z celé epizody byl ovšem lev. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečné skóre je 5 mrtvých psů, 1 mrtvý medvěd, 2 pracovníci olomoucké ZOO, vrátný a veterinář. Díl to byl moc pěkný, Krobot v místnosti s právě probuzeným lvem a jiná dobrodrůža. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak hurá je konec... Pachatel je znám, všichni zatčeni, holka žije tak je vše zalité sluncem či ne..? Jinak ten lev byl nádherný a radost se podívat... Sice to mělo své chyby, ale co nemá ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm. Ne úplně zvládnuto. Řada postav si sice určitě získá sympatie, ale celkově spíše takové novácké. Vitouš už v posledním díle působí, že byl nejspíše suspendován pro retardaci. Strašné. Melíšková naopak docela dobré. Nejlepší na tom je to, že rozuzlení si scénárista nechal na vyprávění u nemocniční postele. Docela jsem se bál takového toho klasického uprostřed civilistů. ()

Reklama

Reklama