Reklama

Reklama

Poražení

(seriál)
  • Německo Shadowplay (více)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

V Berlíně roku 1946 pátrá americký policajt po pohřešovaném bratrovi a pomáhá přitom mladé německé policistce v boji proti vlně násilí, která zaplavila celé město. (Netflix)

Recenze (21)

slatkakuca 

všechny recenze uživatele

Mno, scénář prapodivná slátanina, kterou jsem nepobrala. Hlavního hrdinu bych chtěla mít doma, ale musel by mlčet. Nelogické míchání angličtiny a němčiny trhalo uši. Vlasový styling hl.hereček mibtaky nebyl jasný. Všechny komparzistky měly do posledního detailu dobové účesy, zatímco hlavní hrdinky si odskočily z nějakého natáčení 21.století. Nepovedený počin, na který jsem se taak těšila. ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé téma, ale příliš mě nepřesvědčil herecký výkon hlavního hrdiny a ani jeho postava nebyla nijak zvlášť sympatická. Příběh zůstal nedořešen, tak jsem zvědav, zda bude pokračovat. Také nechápu, proč se Max jako svobodný a nezadaný ani nepokusil o Claire, která je nejen krásná a přitažlivá, ale především se mu sama nabízela? To je nepochopitelné.... ()

Reklama

kokofek 

všechny recenze uživatele

Poválečné období o kterém se tak moc neví,ale umím si představit,že takto nějak to mohlo vypadat. Chaos, hlad,absence zákonů,spousta sirotků a rozdělení Berlína vítěznými mocnostmi,které mají své zájmy. Postavy nejsou kladné nebo záporné,ale jsou to lidé ,kteří mají svá tajemství,protože válka je dovedla vyrobit. Příjemná česká stopa. ()

Rozarka18 

všechny recenze uživatele

Zbombardovaný Berlín rozdelený na štyri sekcie, kde kuli pikle všetci. Absolútne uveriteľné. Lov na nižšie postavené nacistické prasatá. Uveriteľné. Berlinský lekár so svojím komandom, využívajúc neprehľadnú situáciu na vlastné obohatenie. Menej uveriteľné. Za mňa fajn seriál, len by som rada vedela, či Nemci nemajú už žiadneho iného herca, keďže všade pchajú toho istého. ()

kritkMd 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina strašně nesympatický idiot. Každý náhodný člověk na ulici umí mluvit plynule anglicky, sovětský parchant a němci spolu komunikují anglicky. Němci mezi sebou mluví chvíli německy, pak anglicky bezdůvodně. Nechutné. Herecké výkony mizerné, z celého obsazení se mi nelíbí nikdo. Scénář co nikam nevede. Mstitel záporák z 45th division, provádí činy, které by dělal asi každý, takže s ním soucítím místo toho abych ho nenáviděl. Ale hlavně příběh co vůbec nikam nevede a konec, který vás ani nezajímá. Hodně zajímavý námět, ale tak špatně proveden že se mi chce zvracet. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Čokoládová tyčinka, ktorú Dr. Gladow (Sebastian Koch) dáva Karin (Mala Emde) predtým, ako ju pošle bombardovať okrsok, sa volá Panzerschokolade. Je to čokoládová tyčinka s pervitínom či metamfetamínom, ktorú dostávali nemeckí tankisti, aby boli celé dni v strehu. (Arsenal83)
  • Pôvodná verzia bola vyrobená v ôsmich epizódach, ale séria bola prvýkrát odvysielaná na ZDF v štyroch celovečerných epizódach. (Arsenal83)

Reklama

Reklama