Reklama

Reklama

A tor bella monaca non piove mai

  • Itálie Erre 11 (pracovní název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva bratři převrátí svůj život vzhůru nohama, jenom aby se dostali ze sídliště, kde vyrůstali. Jenže cesta z předměstí bývá klikatá a plná překážek. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (3)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu to bolo celkom pútavé, ale ten štýl spracovania sa mi až tak nepozdával. Akoby chceli do 90 minút toho napchať čím najviac, a tak niet divu, že sa človek v tom občas až strácal. Treba sa preto poriadne sústrediť, aby vám nič neuniklo, tak ako mne. A pritom scenáristicky a herecky to malo určite vysoký potenciál, no v tom preplácanom spracovaní sa to akosi celé utopilo. Rád by som dal aj viac, ale u mňa žiaľ len solídne 2* ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

film mi připomíná mafiánku Gomorra.v globálu jde o to ,jak to vypadá když stát kašle na vlastní lidi ale má starosti co se děje ve světě.Snaha dostat se z bídy za každou cenu.Perfektní práce herců a režie.Ale kdo nemá možnost si záběr přetočit kousek zpátky tak má smůlu.Podíváte se na pár vteřit vedle a zmeškáte důležitou akci.Do 93 minut je napěchovaný život rodiny která doslova živoří.Jsou tam i úsměvné akce  jako třeba když zemře babička a její syn se dovolává na sociálce jejího důchodu(který byl klíčovým příjmem rodiny) že sice zemřela ale v jejich srdcích žije dál takže i ten důchod jí náleží.Precizní práce režie.Výběr exteriérů.U kamery ,jinak perfektní,mě dohání k šílenství filtry.Tentokrát film Slováci otitulkovali .Což byl chvílemi problémčíst a sledovat děj.Ale na druhou stranu slyšíte i ty emoce.Jinak jsou Slováci v dabingu extra dobří. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama