Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je za záhadných okolností nalezena mrtvá mladá žena, médium, zavolá inspektor Oskar Rheinhardt z vídeňské policie na pomoc při pátrání po vrahovi dr. Maxe Liebermanna. (Viasat)

Recenze (2)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem zajímavé. Není to nic světoborného, ale v silné konkurenci dobových / britských / dobových britských detektivek to docela obstojí. Na začátek zajímavý případ, spiritismus je prostě vděčná scenáristická věc, fajn atmosféra, zajímavá dvojice vyšetřovatelů, ale samozřejmě nic, co by nějak výrazně utkvělo v paměti, snad jen na ty efekty, které někdy působí až příliš nereálně. Každopádně po prvním díle mně to rozhodně neodradilo, fajn oddechovka, v mezích žánru rozhodně úspěch. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Príbehovo i zápletkovo “chudobnejší” variant na “Sherlocka” s Benedictom Cumberbatchom. Život je príliš krátky nato, aby sme venovali pozornosť priemernej tvorbe. Ono to na zabitie nudy nie je najhoršia varianta, no keď si môžete vybrať medzi viacerými možnosťami, načo strácať čas. K ďalším epizódami sa už zrejme nedostanem, aj keď človek nikdy nevie .. ()

Reklama

Galerie (30)

Reklama

Reklama