Reklama

Reklama

Enrico Piaggio - Vespa

(TV film)
  • Itálie Enrico Piaggio - Un sogno italiano (více)
Ukázka z filmu

VOD (1)

Obsahy(1)

Podnikatel Enrico Piaggio se snaží odvrátit blížící se bankrot, a tak přijde s novým vynálezem, který dá do pohybu doslova celý svět. (Netflix)

Recenze (25)

pafka 

všechny recenze uživatele

Krasna kamera, dobre zahrane. Pusobi to na divaka celou dobu dost pozitivne, i kdyz se koukate na negativni dej. Je to pomerne podbizive natočené, nejsou zde moc emoce, vubec se nebojite, ze by to mohlo dopadnou spatně. A to je kamen urazu, nemate pocit, ze se neco stane spatne, nemate obavy o hlavni postavy. Jinak vespa dobry, jen jsem se zase toho tolik nedozvedeľ ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bylo to příliš nasládlé, neříkám že nějak přehnaně, ale film o někomu, kdo světu dal Vespu, tak bych opravdu čekal víc podnikatelsko - vizionářský příběh. Chyběla mě větší scénaristická propracovanost. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh staršieho podnikateľa, ktorý sa ocitá v nehostinnej situácií, no všetko sa na dobré obráti a ešte si aj mladú ženskú zoženie. Márne by sme vo filme hľadali výnimočnosť alebo nejako sa ho snažili odlíšiť od klasických romantických filmov pre domáce paničky. Film má však hodnotu v tom, že odhaľuje z života Piaggia viac než anglická wikipedia. Inak je skôr ale zameraný na jeho ľúbostný život než život ako taký. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

V určitých chvílích je to až mýdlové, ale je to v mnoha ohledech  zajímavý příběh o zachránění byznysu. A k tomu italská romance, co si můžete víc přát. Je to rychle zapomenutelný film. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Samotný příběh zrodu legendárního italského skútru Vespa je celkem zajímavý, ale jeho filmové zpracování příliš nepřesahuje hranice průměrnosti. Osobně bych trochu ubrala na sladkosti, působilo by to pak určitě věrohodněji. (55%) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Inšpiratívny príbeh o Vespe. Kto onej nič nevie, tak ako ja, bude kukať. Vysoko ale cením to, že to nebolo taliansky strelené, ukričané, no proste nepozeratelné. Toto veľmi pekne plynulo, skoro celé v retrospektíve a ešte aj holyúdsky presah tam bol. Veľmi fajn film. 3 z 5 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Film je typická limča s téměř pohádkovými rysy- svobodný, bohatý, podnikavý, do morku kosti poctivý, soucitný, šarmantní podnikatel, jehož protivníkem je tlustý, upocený, záludný, amorální, vypočítavý král sousední země, tedy pardon- majitel místní banky, nechybí krásná princezna, zlé čarodějnice, hodní skřítkové dělníci- je tady fakt všechno. Nechci spoilovat, ale jak byste tak řekli, že to asi všechno skončí..? Ano, máte pravdu, vždyť říkám, že je to regulérní pohádka. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Příliš jsem nepřemýšlela o hodnotě snímku.Zaujal mě samotný příběh toho přibližovadla.A urputnost Piaggia.Byla jsem spokojená a tak je to za pět. ()

woodsman 

všechny recenze uživatele

ten chlap musel byt charakter hentak bojovat proti sistemu nevzdal sa a vyhral ha ten zmrd s tou bankou pekne prehral spina zakerna ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Kupodivu hlavně hodně romantické. Sladké ano, ale ne přeslazené. Ta pohoda byla v rámci pěkného retra. Chtěl jsem na večer něco s vypnutým mozkem a byl to krok do nejistoty. Ale výsledek byl lepší, než jsem doufal. ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Žádnej zázrak, ale příjemnej filmek o mega legendě, kterou si mimo jiný budu letos poprvé v životě kupovat.... 65% ()

sunfreedom 

všechny recenze uživatele

Product placement o tom, jak kdysi product placement zachránil Vespu, protože dělala a dělá krásný, ale drahý a nepraktický skútry. ()

fridge 

všechny recenze uživatele

Trochu sacharinově sladká jednohubka volně na motivy příběhu zrodu Vespy. Čekal jsem něco jiného, ale bylo to velmi příjemné a můžu jako oddechovku doporučit. ()

Aniki 

všechny recenze uživatele

I já zůstanu přizdisráčem a nedovolím sám sobě, abych ohodnotil tuhle "Harlekýnku" více než průměrným počtem hvězd. Jak jinak bych se také mohl ráno podívat zpříma do zrcadla, že? Pravdou ovšem je, že i když se jedná o příběh posprejovaný "pink" barvou od hlavy až k patě, je tu ta nestoudná kladnost v hlavní roli vlastně více než příjemná...zvláštní, ale fakt, že jó! Děvčatům to ve filmu moc slušelo, pan podnikatel šarmem a skromností nešetřil, o skútru jsem se nedozvěděl nic a přechody mezi časovými linkami byly neskutečně hlaďoučké a nenásilné, za toto tleskám. Jó a abych nezapomněl, do děje zasahující snímek Prázdniny v Římě jako kdyby snad byl, co se atmosféry týče, určitým předobrazem pro stejnou pohádkovou pohodu vyzařující směrem k divákovi. Tady tu asociaci takhle opravdu vnímám. ()

ElisR 

všechny recenze uživatele

Moc zdařilý film. Navíc, slyšet opět jiný jazyk než angličtinu je osvěžující. A pro koho je Vespa srdeční záležitost, tak by film měl určitě vidět. Alessio Boni aka Enrico je velký sympaťák! Za mě 4* ()

Reklama

Reklama