Reklama

Reklama

Rozum, cit a sněhuláci

(TV film)
  • Kanada Sense, Sensibility & Snowmen (více)

Obsahy(1)

Ella Dashwoodová (Erin Krakowová) a její sestra Marianne (Kimberley Sustadová) jsou dvě nadšené organizátorky vánočních večírků. Když se jejich novým klientem stane společnost na výrobu hraček, nedokáží najít společnou řeč s jejím generálním ředitelem Edwardem Ferrisem (Luke Macfarlane). (HBO Europe)

Recenze (4)

Marze 

všechny recenze uživatele

Takova Pycha a predsudek a k tomu hodne cukrovi.Hlavni sarmer nadsamec vypada jako by nekdi geneticky modifikoval pet prumernych bilych muzu do jednoho. Pobavilo me dost jednotlivych vtipnych hlasek. ()

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo žánru „filmy pre unavené ženy“. Tento konkrétne pre tie unavenejšie. Keď to preženú s vianočným upratovaním, zosypú sa do fotelky a hodinu a pol hľadia „do blba“. Keď si k tomu pusta takýto filmík, aspoň je im milunko. :-) ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tradičný Hallmark s tradičnou režisérkou úrovňou od D. Winninnga. Romantický príbeh vo Vianočnom prostredí, s tradičným príbehom bez kvapky nečakaného momentu. Kvôli Vianočnej atmosfére „+1“. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Protože je snímek z produkce americké kabelové televize Hallmark Channel, je předem jasné o čem bude a hlavně jak bude vypadat. A v těchto představách zklamání nepřijde. Námět není ničím výjimečný, jen se odehrává v předvánočním čase. Jde o organizování večírků, tentokrát samozřejmě v čase vánočních svátků, a na obou stranách barikády dva mladí lidé, u kterých se objevují určité nezkušenosti, čímž si vzájemně začnou radit, až dojdou k úspěchu a… No, je to romance s klasickou dějovou šablonou, tak každý ví. Děj příběhu je už tak provařený, že jestli se to odehrává na vánoce, na silvestra, na velikonoce, v letním období, zkrátka kdykoliv v roce, je zcela jedno. Každá následující minuta je vždy předvídatelná, tudíž bez sebemenšího překvapení. Na Hallmark to však má svou nastavenou atmosféru v romantickém kabátě a určitém uvolnění. Naprosto jednoduchý, nenáročný a příjemný film k televiznímu odpočinku spíše pro dámskou část diváků. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama