Reklama

Reklama

Rozum, cit a sněhuláci

(TV film)
  • Kanada Sense, Sensibility & Snowmen (více)

Obsahy(1)

Ella Dashwoodová (Erin Krakowová) a její sestra Marianne (Kimberley Sustadová) jsou dvě nadšené organizátorky vánočních večírků. Když se jejich novým klientem stane společnost na výrobu hraček, nedokáží najít společnou řeč s jejím generálním ředitelem Edwardem Ferrisem (Luke Macfarlane). (HBO Europe)

Recenze (4)

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo žánru „filmy pre unavené ženy“. Tento konkrétne pre tie unavenejšie. Keď to preženú s vianočným upratovaním, zosypú sa do fotelky a hodinu a pol hľadia „do blba“. Keď si k tomu pusta takýto filmík, aspoň je im milunko. :-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Tradičný Hallmark s tradičnou režisérkou úrovňou od D. Winninnga. Romantický príbeh vo Vianočnom prostredí, s tradičným príbehom bez kvapky nečakaného momentu. Kvôli Vianočnej atmosfére „+1“. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Protože je snímek z produkce americké kabelové televize Hallmark Channel, je předem jasné o čem bude a hlavně jak bude vypadat. A v těchto představách zklamání nepřijde. Námět není ničím výjimečný, jen se odehrává v předvánočním čase. Jde o organizování večírků, tentokrát samozřejmě v čase vánočních svátků, a na obou stranách barikády dva mladí lidé, u kterých se objevují určité nezkušenosti, čímž si vzájemně začnou radit, až dojdou k úspěchu a… No, je to romance s klasickou dějovou šablonou, tak každý ví. Děj příběhu je už tak provařený, že jestli se to odehrává na vánoce, na silvestra, na velikonoce, v letním období, zkrátka kdykoliv v roce, je zcela jedno. Každá následující minuta je vždy předvídatelná, tudíž bez sebemenšího překvapení. Na Hallmark to však má svou nastavenou atmosféru v romantickém kabátě a určitém uvolnění. Naprosto jednoduchý, nenáročný a příjemný film k televiznímu odpočinku spíše pro dámskou část diváků. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Takova Pycha a predsudek a k tomu hodne cukrovi.Hlavni sarmer nadsamec vypada jako by nekdi geneticky modifikoval pet prumernych bilych muzu do jednoho. Pobavilo me dost jednotlivych vtipnych hlasek. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama