Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny: Zase vyměněná

  • USA The Princess Switch: Switched Again (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Margaretinu vánoční korunovaci zkomplikují trable s láskou, a tak musí přispěchat na pomoc její dvojnice Stacy. Co ale další dvojnice – zmaří jejich plány? (Netflix)

Recenze (35)

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Princess Switch: Switched Again" je rozhodne slabším filmom, než bolo prvé "The Princess Switch". Vanessa Hudgens je tentokrát namiesto v dvojrole až v trojrole. A očividne si to skvele užívala. Okrem toho si Netflix neodpustí aj niekoľko sekundové cameo našich hrdinov zo série "A Christmas Prince". Možno tým chcú naznačiť, že sa to všetko odohráva v jednom veľkom "Netflix univerze". Ale to by mi nejako výrazne nevadilo. Môj problém s filmom ale je, že oproti prvému filmu ponúka oveľa komplikovanejší scenár, ktorý sa síce dá sledovať, no pôsobí zbytočne stupídne a najmä to dokopy nikam nejde. Postavy majú svoje jasne dané role. Sú jasní hrdinovia, sú jasní zloduchovia. Dokonca tu má byť aj jeden prekvapivý zloduch, no úprimne si povedzme, že ho odhalíte veľmi rýchlo a jednoducho. Stačí len ukázať prstom na postavu, ktorá tu zbytočne prekáža a zaberá miesto. Je to jednoduché. Jednotlivé scénky sú miestami komicky trápne a vianočná atmosféra je tu len veľmi málo. Film nie je hrozný. Je celkom pozerateľný, no dokopy vás v ničom neprekvapí. Humor tápa, scénky sú komické z nesprávnych dôvodov a aj keď si to Vanessa Hudgens užívala, tak jej výkon ako Fiona je podľa mňa skutočne neznesiteľne teatrálny. Myslím si, že prvý film stojí za pozornosť (ak máte radi vianočné romantické komédie), no nekazte si dojem týmto pokračovaním. Úprimne, nestojí za to. Hodnotenie: C- ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Vícekrát Vanessa Hughes bohužel neznamená víc romantiky ani víc zábavy, ačkoli se třetí Vanessa na place snaží seč může. Výsledkem je průměr, kterému divák o vánocích možná leccos odpustí výměnou za návrat do míst, kde to bylo minule tak fajn, a nové setkání s těmi, které si minule oblíbil. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Z tohto všetkého mi vychádza, že v trojke sa objaví ďalšia sesternica. Na rozdiel od jednotky je to určite viac trápne, ale aj viac prezdobené. 1,5* ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

O nepatrný kus zajímavější a lépe natočené. Stále jednoduchá romance s debilní zápletkou, ale oproti prvnímu dílu se na to dalo koukat. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sladké, pitomé a televizní, díl č. II, takže se znovu vaří z už převařeného. Přemoudřelého fracka kupodivu nikdo nezabil, a ve dvojce je ho tak ještě víc než v jedničce. Princ zůstává jalový a podle děje patrně i impotentní. Vanessa si asi užila trojroli, zlá sestřenice jí vyloženě bavila. Škoda, že to byla tak klišovitá figura. . ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Výměna podruhé , poprvé se člověk aspoň pousmal, tady sem se pousmal už automaticky s principů. Nedostal jsem nic lepšího, což je škoda. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nechat se korunovat za zvuků skladby, která už se vžila jako hymna Ligy mistrů, za to tam tu druhou hvězdu dám. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Jestli byla jednička hloupá, tak dvojka už je vyloženě pitomá. Aneb jak z převařených nudlí uvařit biftek.... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Rovnaké hovno ako jednotka. Stále ma ale udivuje, prečo do tak náročného projektu a filmovanie niekto ide, keď z toho vypadne toto. A tie peniaze čo požrali tie kostýmy. 1 z 5 ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

V duchu správného pokračování je tam všeho víc. Blbé zápletky i Vanessy Hudgens - už nehraje dvojnice, ale rovnou trojnice (existuje takové slovo vůbec???). Zůstala ale úchylka v příšerných vlasech. 30% ()

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Za zmienku stoja: prekrásne škótske exteriéry. Tiež to, že Vanesske to svedčí aj v žltých gumáčkoch aj v kráľovskej róbe. A výprava: megavianočná. :-D Netflix má teraz sklady plné girlánd, vencov a trblietavých reťazí. :-D Celkovo: nenáročná vianočná zábava. Veľmi, veľmi nenáročná. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Romantická jednohubka, umiestnená do Vianočného prostredia, ktorá je založená na „zámene osoby.“ „P.S.: Ako som sa dozvedel, tak chystajú aj druhé dielo. Ja si osobne myslím, že by to mali nechať.“ Prvá a posledná veta, ktorú som napísal k prvému dielu Princezna z cukrárny. A stojím si za nimi, hlave za tou druhou. Pokračovanie daného príbehu síce skrýva v sebe maličký posun dopredu (viac sa snažia zamerať na vzťahy a pocitov jednotlivých postáv), ale celkovo je všetko povrchný. Tretia „nová osoba“ spíš pôsobí otravne a jej potenciál (vzniesť do príbehu nový vietor) nie je zužitkovaný. Ako sa dalo predpokladať, pokračovanie tohto príbehu je slabšie ako to prvé. Osobné hodnotenie: 52% (*) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa mi sice pacila o nieco viac,ale aj tak sa jedna o velmi pekne pokracovanie,ktore opat boduje vianocnou atmosferou a samozrejme pohladom na uzasne krasnu Vanessu Hudgens...:-) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Popravdě si jedničku moc nepamatuju, takže srovnání nemám. Každopádně mě zajímalo, zda to s těma třema Vanessama myslí vážně a jak to chtějí provést. Usadila jsem se, zapla to a asi tak ve třetině si přiznala, že mě to trochu nudí. Doporučuju si to zapnout k balení dárků, nebo nějaké jiné lehké činnosti. Jako kulisa fajn a když vám něco uteče, lehce si to domyslíte. Tou trojicí tam možná je nějaká snaha o originalitu, ale ta ve finále stejně přichází vniveč. Je to prostě zase kopie milionu jiných filmů zabalená v honosném kabátku královského sídla. 2,5* ()

Jirk4 odpad!

všechny recenze uživatele

Ve skutečnosti jsem to neviděl, ale jednička (kterou jsem bohužel viděl úplně celou) pro mě byla jeden z nejhorších odpadů všech dob, tak jsem dvojku ze zvědavosti proklikal... I to mi stačí na to, abych s klidem na duši dal zasloužený odpad. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Je to typicky romanticky vánoční film se šťastným a dojemným koncem, který Vám moc šancí pro přemýšlení nedává. Je to ujeté, místy dost trapné, ale pro vánoční atmosféru k pečení cukroví naprosto ideální. Obrovský kýč, který vám vezme dech. Slaďárna, u které by už i kostička čokolády navíc byla moc, ale funguje to. O vánocích proč ne. ()

Reklama

Reklama