Reklama

Reklama

Princezna z cukrárny: Zase vyměněná

  • USA The Princess Switch: Switched Again (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Margaretinu vánoční korunovaci zkomplikují trable s láskou, a tak musí přispěchat na pomoc její dvojnice Stacy. Co ale další dvojnice – zmaří jejich plány? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Dvojka rozhodně nedosahuje kvalit prvního filmu, ale pořád je to průměrně kvalitní vánoční film. Největší chybou je možná až moc šílená zápletka a přehnaně zmateční záměny. Kdyby zůstalo jen u jedničky, asi by tím tvůrci nic nezkazili. Bojím se, že se někdy objeví trojka, ale to už by fakt byla asi bída, pokud by to mělo pokračovat se stejnou sestupnou tendencí. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Sladké, pitomé a televizní, díl č. II, takže se znovu vaří z už převařeného. Přemoudřelého fracka kupodivu nikdo nezabil, a ve dvojce je ho tak ještě víc než v jedničce. Princ zůstává jalový a podle děje patrně i impotentní. Vanessa si asi užila trojroli, zlá sestřenice jí vyloženě bavila. Škoda, že to byla tak klišovitá figura. . ()

Reklama

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Je to typicky romanticky vánoční film se šťastným a dojemným koncem, který Vám moc šancí pro přemýšlení nedává. Je to ujeté, místy dost trapné, ale pro vánoční atmosféru k pečení cukroví naprosto ideální. Obrovský kýč, který vám vezme dech. Slaďárna, u které by už i kostička čokolády navíc byla moc, ale funguje to. O vánocích proč ne. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Popravdě si jedničku moc nepamatuju, takže srovnání nemám. Každopádně mě zajímalo, zda to s těma třema Vanessama myslí vážně a jak to chtějí provést. Usadila jsem se, zapla to a asi tak ve třetině si přiznala, že mě to trochu nudí. Doporučuju si to zapnout k balení dárků, nebo nějaké jiné lehké činnosti. Jako kulisa fajn a když vám něco uteče, lehce si to domyslíte. Tou trojicí tam možná je nějaká snaha o originalitu, ale ta ve finále stejně přichází vniveč. Je to prostě zase kopie milionu jiných filmů zabalená v honosném kabátku královského sídla. 2,5* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Romantická jednohubka, umiestnená do Vianočného prostredia, ktorá je založená na „zámene osoby.“ „P.S.: Ako som sa dozvedel, tak chystajú aj druhé dielo. Ja si osobne myslím, že by to mali nechať.“ Prvá a posledná veta, ktorú som napísal k prvému dielu Princezna z cukrárny. A stojím si za nimi, hlave za tou druhou. Pokračovanie daného príbehu síce skrýva v sebe maličký posun dopredu (viac sa snažia zamerať na vzťahy a pocitov jednotlivých postáv), ale celkovo je všetko povrchný. Tretia „nová osoba“ spíš pôsobí otravne a jej potenciál (vzniesť do príbehu nový vietor) nie je zužitkovaný. Ako sa dalo predpokladať, pokračovanie tohto príbehu je slabšie ako to prvé. Osobné hodnotenie: 52% (*) ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Rumunsku a Skotsku. (Ganka)

Reklama

Reklama