Reklama

Reklama

Krycí jméno Lev

Trailer 1

Obsahy(1)

Upjatý psychiatr Romain je fascinovaný svým novým pacientem Leo Milanem, který o sobě tvrdí, že je mezinárodní agent s krycím jménem Lev. Ale on je přeci jen blázen, ne? No, možná ne… Lev jednoho dne Romainovi sdělí, že mu přímo před očima unesou jeho snoubenku. To se také stane a Romain si uvědomí, že Lev je asi jediný, kdo ví, „která bije.“ A je taky jediný, kdo ji dokáže zachránit. Zoufalý Romain mu pomůže uprchnout a snaží se s ním udržet krok při divoké pařížské honičce na záchranu Louise a zabránit tak loupeži století ve Francouzské centrální bance. Šokovaný Romain musí uznat, že Lev má skutečně neobvyklý talent hodný pravého špióna. (Bohemia MP)

(více)

Recenze (13)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokud už jste nějakou komedii s Dany Boonem viděli, tak víte, co čekat. Je to hodně ztřeštěné, bláznivé a nelogické, ale příjemně si u toho odpočinete a pobavíte. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší komedie od Danyho Boona a jeden z nejhorších Francouzských filmů za posledních 5 let. Nezasmál jsem se ani jednou, přišlo mi to celé trapné, nudné a nezajímavé. Dost možná to způsobil i otřesný Slovenský Dabing, kde by i sebelepší vtip nevyzněl vtipně. 2 hvězdy ze soucitu k Boonovi a mé oblíbené Francii. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

To spojenie nesúrodej dvojky mi trochu pripomenulo komediálnu klasiku Drž hubu. Naviac sa tu parodujú špiónske filmy. Teda snažia sa. Dany Boon je v akcii prekvapivo uveriteľný, ale vôbec mi to nepripadalo vtipné. Len sa tu divne ksichtí. Philippe Katerine ma nebavil už vôbec a buddy chémia medzi nimi poriadne nefunguje. Takže až na občasnú priemernú akčnú scénu to je riadna nuda. 4/10. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten příběh není zrovna dvakrát objevnej, ale i  tak sem se docela slušně bavil. Tohle frantíci uměj dobře. 60%. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Takze tento francuzsky film som si pozrel hlavne kvoli hercovi Danymu Boonovi,ktoreho si vzdy rad pozriem,ale je to tak trosku sklamanie,na jeho pomery je to slabsia komedia,priemerna,cize aj moje hodnotenie bude take...:-) ()

radaza 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil. Mám rád Danyho Boona a francouzské komedie. Parodie na špionážní filmy mají ve Francii tradici a bývají úspěšné - Muž z Acapulca, Operace Corned Beef, Velký blondýn ad. a tahle je sice poněkud netradiční, ale smíchu se člověk nevyhne. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Psychiater a jeho pacient , ktorý ma zachraniť priateľku od psychiatra od únoscov a zabrániť tak lúpeži v banke Príjemná  Akčná komédia 3* ()

nikhaj 

všechny recenze uživatele

Citit europsky film. Kamery sa snazili, herci tiez, vedlajsie postavy menej prepracovane. Odkazy na ine filmy obcas vyschne koryto s humorom ale v celkovom pohlade odviazana pozeracka ()

tein 

všechny recenze uživatele

Francouzi umí komedie lépe. Toto je spíš jejich podprůměr ale oproti novým českým nebo mnohým americkým je to stále mnohem lepší, ikdyž se teda rozhodně až tak moc smát nebudete. ()

ferika odpad!

všechny recenze uživatele

Pred chvilou som pozeral US serial Joey - a netusil som, ze aj francuzi dokazu natlacit do filmu podobne debilne pseudo gagy, ako amici. 15 minut a stacilo! ()

Reklama

Reklama