Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank umírá, dostává se do stavu klinické smrti, během níž podnikne cestu až za hranice samotného vědomí. Vidí sám sebe a jeho život v minulosti, přítomnosti a také kam jeho kroky povedou v budoucnosti, kde stále opakuje ty stejné životní chyby, což bude mít vliv i na vývoj celého lidstva. V různých prostředích a časoprostorech, kterými hlavní hrdina putuje, poznává pravý smysl karmy a uvědomuje si, že jen on sám je tvůrcem své vlastní reality, kterou může ovlivnit i budoucnost celé civilizace. (O2 TV)

(více)

Diskuze

Uživatel Pecik18 smazal svůj příspěvek.

Karbos

Karbos (hodnocení, recenze)

Tak tohle byl nejvíc WTF snímek tohohle roku! Chvílema to bylo natolik bizarní až mě to fascinovalo :D 

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Prubner

Já neznám podrobnosti, ale že by někdo u nás měl prachy na to, aby natočil film ještě jednou znovu, si nemyslím. Spíš bych to viděl tak, že jde o dva různé sestřihy jednoho materiálu. Režisérský a producentský.

na příspěvěk reagoval Prubner

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Proč není možné hodnotit tento snímek, když už je dostupný na internetu ?

Prubner

Prubner (hodnocení, recenze)

Pokud jsem to správně pochopil, před asi 6 lety natáčeli scenárista a režisér Dalibor Stach a producent Milan Friedrich film Za oponou noci. Poté se rozkmotřili, Friedrich vzal natočený materiál a vytvořil z něj film Tajemství Karmy. Dalibor Stach s touto verzí nesouhlasí, natočil tedy celý film znovu s (většinou) stejnými herci pod názvem Dimenze. Tajemství Karmy se už objevilo na internetu, Dimenze má mít premiéru příští rok. V čem přesně se tyto verze budou lišit, není jasné.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Pecik18

Reklama

Reklama