Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedna z nejslavnějších koncertních síní na světě, londýnská Royal Albert Hall, byla v dubnu 2018 dějištěm velkolepého koncertu na počest 92. narozenin britské panovnice Alžběty II. Událost zároveň navazovala na právě skončené zasedání premiérů států Commonwealthu, což byl ostatně také důvod účasti umělců ze všech těchto zemí. Vystoupily mezinárodní hvězdy včetně Stinga, Toma Jonese či Kylie Minogue. Dále vystoupili například Alfie Boe, Craig David, Jamie Cullum či Ladysmith Black Mambazo. V sále byla kromě samotné královny přítomna také část královské rodiny i s korunním princem Charlesem. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

papilon395 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem měla dojem, že to bude takové kožené a pozlátkové. Ale moderátorka navodila dobrou náladu a umělci byli jeden vedle druhého skvělí. Určitě technicky nesmírně náročné vystoupení, provedené s lehkostí. Výběr žánrů spíš podle vkusu oslavenkyně. Kupodivu, mě nejvíc zaujali neznámí umělci = jihoafričtí zpěváci a capella + rozverný banjo band. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Party „Pocta kráľovskej výsosti Alžbete II. k 92. narodeninám“ sa ťažko opisuje a hodnotí. Potešili však hlasy mnohých spevákov – Tom Jones, Sting, Jamie Cullum. Netuším, ako „Her Majesty“ vníma súčasné hudobné štýly. Ale Británia je Británia, oni to vnímajú inak (mohli sme vidieť, keď sa pýtali detí na ich kráľovnú). ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Při včerejším mrzkém výběru v TV jsem nakonec vzal s povděkem tento starší oslavný koncert na počest narozenin britské královny a ani toho nelituju. Jde vidět, jak jí mají v Británii rádi. Celý pořad byl plný pěkných hudebních vystoupení i pár zajímavých reportáží se tu našlo (třeba jak se dělají dorty a jiné dobroty pro královskou rodinu a k významným událostem). Osobně mám hodně rád Toma Jonese a Stinga, takže jsem si jejich zpěv samozřejmě užil a na konci pobavil i příchod Charlese a jeho matky na jeviště a jeho třikrát Hip Hip Hip… ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Svižná pestrá show podle pravidel showbusinessu s 92letou královnou v titulní roli. 1) Důstojná i vtipná všehochuť hudebních žánrů posledních devadesáti let doprovázená adoračními projevy, z nichž mě nejvíce zaujalo oslovení 70letým korunním princem Charlesem: Your Majesty...mum..._____ 2) Zaujali mě 39letý jazzující Jamie Cullum, 39letý mužný Luke Evans, 20letý pěkný Toronťan Shawn Mendes či talentovaný 16letý (!) finalista The Voice 2018 Donel Mangena ve velmi přiléhavém ohávení. Královnu očividně více potěšily starší ročníky, pokud mám soudit podle jejího potlesku. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Původně jsem ani neměla v úmyslu koncert sledovat, chtěla jsem vidět jen mého oblíbeného Stinga. Ale velmi se mi líbil také Jamie Cullum , Tom Jones a pár dalších, které jsem do včerejška ani neznala. Jen mě trochu překvapil výběr některých účinkujících - pro starší dámu ne zrovna vhodných. Ale kdoví? ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama