Reklama

Reklama

Holky na lovu (odměn)

(seriál)
  • USA Teenage Bounty Hunters (více)
Trailer

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dvojčata Sterling a Blair se snaží skloubit studium na elitní střední škole na jihu USA s novou kariérou v docela překvapivém oboru – chytají totiž zločince na útěku. (Netflix)

Recenze (10)

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Ještě se vzpamatovávám z posledních 3 topovejch dílů! Do půlky byla tahle série dobrá, od půlky skvělá. Roztomile šáhlý dvojčata, křesťanská střední a tím pádem intimita a sex jako "tabu", vtípky na jižanskej, křesťanskej a republikánskej styl života na každym kroku, lovec odměn veterán (Kadeem Hardison - táta ze seriálu Tajný život K.C.), kterej je z dvojčat a jejich teenage myšlenkovejch pochodů věčně vyřízenej, tohle byl pro mě skvělej mix za 5*! ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Ocitáme se na křesťanské škole pro bohaté a afektované. A setkáváme se s dvojčaty, které jsou na první pohled typické představitelky své generace. Ale, a teď to říct můžu, stejně na to přijdete už v prvních minutách děje, naprosto a úplně nic není takové, jaké se zdá. Je to totiž pořádná jízda. Tenhle seriál je svěží, plný zábavných dialogů, dobrých hlášek a sympatických postav, které nenudí. A i přesto, že se jedná o teen komedii (což není zrovna hlubokou sondou do lidského nitra) a i přesto, že to není nikterak neotřelé, tak se to opravdu dá a svým způsobem to pobralo trochu i té originality. Protože seriál, který se točí kolem bounty hunterů, jsem ještě neviděla. A tento opravdu stojí za zmínku. - "Adventure kind of makes me horny. - Everything makes you horny." ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děsná, nicméně místy vtipná ptákovina pro pubertélní holčiny. Před 30 lety bych byla asi nadšená. Je to naivní, nereálné, dialogy jsou úplně debilní, ale reálné (mám dcery, takže vím), nekteré díly jsou lepší, některé vyloženě slabé. Finální díl je klubkem zmatených situací a překvapivých zvratů. Jako celek průměr v rámci žánru. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to tak dobrý jako Koláče mé rodiny, ale dá se na to koukat. Asi tak dva až tři díly. EDIT: Když to vydržíte až do pátého, tak se vám seriál odmění, že možná se vám zalíbí budete nadšeni ze závěrečného twistu. Zvedám o dvě hvězdičky. ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

Celých skoro deset dílů jsem si říkal, že to sice není nikterak extra, ale slušné tři oriony si to zaslouží. Scénář totiž sice obsahuje povinnou dávku korektnosti typu uřezávání hlav soch konfederačních vojáků, úplně mimo ujištění dámy po porodu, že její tělo nesoudí a nikdo by neměl nebo ujišťování, jak ženy nepotřebují muže a jsou silné a emancipované (nicméně jedna ze zápletek se točí kolem sexu s mužem a nalezení správného partnera), na druhou stranu jsou tam pro mně i překvapivé momenty, kdy je jemně naznačeno, že hlavní hrdinka nesoucí svou bílou vinnu ve vztahu k černošskému příteli s matkou se dvěma pracemi je jemně předsudečná, když si automaticky myslela, že je chudý, případně fakt, že černošská rodina ať už z jakéhokoliv důvodu předsudečně nechtěla bílou přítelkyni svého syna. Zkrátka v mnoha ohledech předvídatelné, v některých už méně, k tomu je to občas vtipné, "vnitřní" dialogy mezi dvojčaty narativně osvěžující a vlastně i herci jsou docela dobří a líbí se mi, jak své role podali. Jenže pak přijde konec, už sám o sobě překombinovaný s únosem a dvojčetem (wtf?). Ale co úplně, v mých očích, seriál zabilo byla poslední scéna a jakože šokující odhalení, které ale ani trochu nebylo nutné, do děje absolutně nesedělo a v podstatě pohřbilo několik dějových linek. Proto jdu na dva oriony, ale protože otevřený konec si říká o pokračování, pokud přijde, dám tomu ještě šanci. Až po nějakou druhou polovinu desátého dílu pohodová věc (čtěte solidně baví, ale rychle na ni zapomenete), která se ale potom zvrhla v úplně debilní mindfuck. Škoda. PS: Nechápu, proč dívky na plakátě stojí před pick-upem automobilky Ram, když jejich otec má celou dobu GMC. ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Fajn odpočinkový seriál, dvojčatá ma bavili, humor väčšinu času fungoval. Musím povedať, že niektoré epizódy boli citeľne slabšie, ale dalo sa to pozrieť. Koniec bol plný zvratov s poriadnym cliffhangarom a kvôli tomu mi je ľúto, že netflix seriál zrušil. Druhá séria mala veľký potenciál. ()

segovesus 

všechny recenze uživatele

Ten scénář si chytře dělá srandu z bílých evangelických křesťanů na americkém jihu. Myslím, že to však našinec nemůže pochopit, protože nezná kontext. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Lehké zklamání, mám velmi rád humor ala Due South nebo Forrest Gump. Doufal jsem v něco podobného na téma evangelikáni z jihu a nějakou dobu to vypadalo, že nebudu zklamán. Bohužel se nepodařilo udržet skrz všechny epizody kvalitu a hlavně se opět plní WOKE kvóty. Proč, opět, "Comming of age" comedy seriál kde je hlavní představitelka ženského pohlaví zjistí že je lesba? Zatím opravdu promrhaný potenciál, přitom to mezi dvojčaty, jejich rodiči a starým lovcem odměn, někdy opravdu velmi dobře jiskří. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Podle mě tam cpali moc věcí, které jedou na současné vlně politické korektnosti. Na druhou stranu to vyvažovala chemie mezi Phillipsovou a Felliniovou. Bavil mě taky Hardison, Halesová a vnitřní dialogy mezi sestrami. Celkově nadprůměrná podívaná. 80 %. ()

Arsony 

všechny recenze uživatele

Velmi pohodová odpočinková věc, ale ještě jednou uslyším "yˇall" asi se pozvracím :) Není to převratné dílo, které by zanechalo silné pocity, ale bingnul jsem to za den v kocovině v posteli a no regrets. ()

Reklama

Reklama