Reklama

Reklama

Anderson Falls

  • USA Darkness Falls
Trailer 1

Obsahy(1)

Detektiv Jeff Anderson (Shawn Ashmore) je přesvědčen, že údajná sebevražda jeho manželky je ve skutečnosti vraždou. Stane se posedlý vyšetřováním a zjistí, že se jeho žena stala obětí dvojice sériových vrahů otce a syna a vypraví se po jejich stopě. (Dalfor)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (10)

Kushina 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku velice povedený film. Vražda manželky detektiva a jeho posedlost tím, že najde ty, co to udělali, ačkoliv všichni tvrdí, že to byla sebevražda. Film zachycující téměř až detailní psychiku a posedlost. Žádné servítky a žádné slitování. Jen jsem se lekl, že konec filmu bude stupidní, to díky bohu nenastalo. 65% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ashmore ještě jakž takž ušel a fajn je i krátší stopáž, díky které to relativně utíká. Ale jinak je to takový nedodělek, se kterým si tvůrci nedali moc práce. Už to, jak se dostal detektiv padouchům na stopu a následné zapracování náhody nepůsobilo zrovna dvakrát důvěryhodně a úplně jsem se neztotožnil ani s motivací vrahů. Odfláklý konec pak jakoby vypadnul z toho nejlacinějšího céčka a při poslední větě v podání malého chlapečka jsem musel vyprsknout smíchy. Takhle teda ne. 25% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Atmosféra pomsty je navozená slušně.Už v začátku filmu vás rejža navnadí k tomu, abyste těm dvěma přáli nějakou nehezkou smrt.A s tim jdete hned od začátku do filmu.Jenže film netočil nikdo protřelej komerční filmařinou,takže se to vleče,moc lidí tam nehraje,a postupně je to nacpaný podivnejma scénama.Rvačka na konci je pak jak z parku před školou za mejch mladejch let.Žádná jízda to není.Ale asi ani neměla bejt.Jen nám to tvůrci mohli připomenout.30%. ()

Mukade odpad!

všechny recenze uživatele

SPOILER - neznesiteľne imbecilné správanie toho policajta - 2x strelil do nôh "otca" , čo bránilo "synovi" aby neurobil niečo podobne bolestivé policajtovmu synovi? NIČ ! A ten debil si to neuvedomoval. ............ Dopozerané o kúsok ďalej.. ďalšie ultraretardované veci sa udiali, nechce sa mi popisovať... Vďaka tomuto, jeden z najstupídnejších filmov ever made. ()

Dalfor 

všechny recenze uživatele

Detektiv Jeff Anderson je přesvědčen, že údajná sebevražda jeho manželky je ve skutečnosti vraždou. Stane se posedlý vyšetřováním a zjistí, že se jeho žena stala obětí dvojice sériových vrahů otce a syna a vydá se po jejich stopě. -- K čemu jsou desítky policistů. Stačí detektivní mozek Jeff, který se dostane o krok napřed před samotnými vrahy. Celkem slušná první hodina filmu se vytratí po hloupé "nešikovnosti" detektiva Jeffa. Konec filmu pak za moc nestojí. Netřískej se zbraní o stůl, když je s tebou v místnosti sériový vrah. 5/10 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama