Reklama

Reklama

Beskydská sedmička: 95 kilometrů, které ti změní život

  • Česko B7 – 95 kilometrů, které ti změní život

Obsahy(1)

"95 kilometrů, které ti změní život" - tak zní krédo nejextrémnějšího horského maratonu v České republice. Je to jen fráze a nebo se za tím skrývá mnohem více? Dokument o outdoorovém fenoménu zachycující nejen jeho vznik a současnost, ale hlavně jeho smysl pro člověka, jako takového. (ČSFD.cz)

Recenze (6)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Ono je pekné pozerať sa na tých, čo to dobehli, ale nie je to pre každého a určite to nie je len o hlave. Pokiaľ nie je natrénované, nedá sa to dobehnúť ani dojsť a skončiť na trati asi nie je ciel nikoho. Treba vedieť, kde má človek hranice a do čoho sa už nepúšťať. Ale myšlienka takéhoto závodu je pekná, len tí ľudia sú poloblázni. 3 z 5 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Atraktivní prostředí Beskyd. Ten kdo někdy šel stovku a ví jak ráno bolí svaly, když si tělo v noci neodpočine, výkony borců ocení. Trénovaní běžci mají výhody, protože jdou méně hodin do cíle. Ale nesmí to přepálit a být brzo "prošití", tedy se zakyselenými svaly. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Viděno na předpremiéře v prosinci ve Wood aréně na Ostravici ačkoliv je to krátký dokument, je krásně zpracován a kdo B7 nešel, tak snad pochopil o čem to je. Mě časy 22,5 a 30 hodin úspěšně do cíle 👌 ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama