Reklama

Reklama

Stará panna

  • Kanada Spinster
Trailer

Obsahy(1)

Gaby, žena na prahu čtyřicítky, zoufale touží najít lásku. Nedávno dostala kopačky a má pocit, že na ní nikomu nezáleží. Její nejlepší kamarádka má plné ruce práce s dětmi, rodina ji nechápe a provozování vlastní firmy, která zajišťuje hlavně svatby, jí neustále připomíná, že jí láska uniká. Gabyina největší obava, že skončí jako osamělá a ubohá stará panna, se zdánlivě naplňuje. Poté, co ji zběsilé randění vyčerpá a demoralizuje, si Gaby připustí, že lásku možná nikdy nenajde, a musí si vytvořit plán B. Gaby si začne budovat smysluplný a naplňující život. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné nečekané překvapení. Opět jeden z filmů, u kterého absolutně netuším, jak jsem na to přišel, proč jsem to vlastně stáhnul. Dle hodnocení jsem čekal nějakou silně nablblou americkou komedii s klišovitým přeslazeným závěrem. Leč - nestalo se. Ono je to takové ze života - tak nějak si to plyne, přísně vzato to nedopadne vlastně nijak nebo aspoň rozhodně ne tak, jak jsem předpokládal. Je vidět, že i v Kanadě někdo dokáže vytvořit celkem zajímavou podívanou. Představitelka hlavní role Gaby, aspoň pro mě zcela neznámá Chelsea Pereti (proč jsem několikrát měl dojem, že koukám na Italku Lisu Vitozzi:)? ), rozhodně není typ nějaké prvoplánové krasavice, ona je taková ... zvláštním způsobem zajímavá, během sledování jsem se od počátečního dojmu "co to sakra je?" dostal až do fáze, kdy mě docela bavilo ji sledovat. Scénář filmu nemusí nutně být podle předem dané zajeté šablony, aby vznikl zajímavý film. Za mě rozhodně příjemně strávených 90 minut. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Chelsea Peretti v komédii "Spinster". Jo, prečo nie? Za seba môžem povedať, že mám rád filmy, ktoré dokážu robiť komédiu nenásilne. Nepotrebujeme robiť scénky, ktoré by vysoko mali ukazovať ako teatrálne vtipné to je. Stačí ísť s filmom ďalej a humor nás môže chytiť. Najmä ak to pôsobí ako napísané zo života. A tento film to zvláda dobre. Nie je to jedna z tých komédií, kde sa budete hlasno rehotať na každej hláške. Ale je tu niekoľko momentiek, ktoré pôsobia uveriteľne, a napísané podľa životných skúseností. A v tomto ohľade film vyhráva. Mám veľmi rád naše postavy. Naša hlavná hrdinka Gaby má obavu, že sa stane čoskoro slobodnou štyridsiatničkou a starou dievkou. A počas jedného roka prejde rôznymi životnými fázami. Vnútorne sa nejako so svojou situáciou uspokojí, začne si užívať život, byť spokojná sama so sebou, svojimi priateľmi, svojou susedou a tak ďalej. A jej život nebude zameraný na to nájsť si muža a konečne nebyť sama. Film pre mňa najviac posúvajú vpred dva dobré elementy. V prvom rade je to Gaby a jej vzťah so svojou neterou. To sú najlepšie scénky a je v nich veľká dávka srdca. Spôsob, akým tieto dve budú spolu fungovať sa mi páčil. Druhý skvelý moment sa udeje pri stole, kde vypukne debata o tom aké je to sebecké byť sama dobrovoľne a nechcieť mať deti a podobne. To je skutočne ako zo života. A funguje to veľmi dobre. Ale pomáha tomu aj fakt, že Chelsea Peretti je veľmi sympatická a dáva do tej role maximum. A hoci na úvod môže byť trošku otravná a z celej svojej situácie frustrovaná, tak postupne sa dokáže pozerať na veci úplne iným pohľadom. A postupne som si uvedomoval, že si túto postavu veľmi obľubujem. Čo viac dodať? Pre mňa príjemný film na včerajší večer. Hodnotenie: B ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

za mě:nic se zde nepovedlo.Herečka působila jako stroj.V obličeji stále stejný výraz.Děj plynul nudně tak,že mě v polovině přestalo zajímat jak to dopadne ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama