Reklama

Reklama

Lupin III: The First

  • Japonsko ルパン三世 THE FIRST (více)
Trailer 1

Recenze (7)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na Japonské poměry vynikající Animace, za které by se nestyděl ani Pixar s Disney dohromady. Vizuálně je Lupin opravdu vymakaná podívaná, která je rozhodně i pro dospělé.Je to má první zkušenost s filmovým Lupinem, ale věřím, že jako obávaný zloděj funguje v jakékoliv poloze. Příběh to nemá špatný, ale chyběl mi zde humor a akce bylo na můj vkus méně, než bych chtěl. Nejsem vyloženě cílovka, ale i tak se na Lupina koukalo dobře. Příběh***, Akce***, Humor**, Násilí>Ne,, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál*****, Atmosféra***, Napětí**. 6.5/10. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem znal pouze o 40 let starší miyazakiho verzi. Nebylo to zlé - je to zábavný a bláznivý Lupin. Jen děj je takový otřepaný, ale dobře. P.S. Poslouchal jsem originální japonskou verzi se Suzu Hirose. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Prvé filmové spracovanie Lupina v plnom 3D formáte dopadlo prekvapivo veľmi obstojne a výsledok ma veľmi potešil. Vďaka plynulej animácii majú akčné scény správny "šmrnc", naviac renovovaný dizajn postáv je štýlový a verný predlohe. Trúfam si dokonca povedať, že sa pravdepodobne jedná o zatiaľ najvydarenejšie animované spracovanie Lupina, ktoré v mnohých ohľadoch prekonáva mimo iné aj Cagliostrov zámok od majstra Mijazakiho. Občas mierne zamrzia repetičné vtipy, jednoduchý scenár a nedostatočne rozvinuté vedľajšie postavy, ale s výsledkom som príjemne spokojný a bavil som sa aj napriek tomu, že Lupin nikdy nebol mojou srdcovkou. Zážitok mi kazil len španielsky dabing. Netuším, prečo som to nesledoval v originálnom znení, ale tak dajme tomu. :-D ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Další příjemné Lupinovské dobrodružství se vším, co k němu patří. Navíc ještě tentokrát s přenádhernou animací plnou tolika detailů, že je nemožné je všechny pochytit napoprvé. 7/10 ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Vynikající animace a pár skvělých akčních scén. Cameo Adolfa také potěší. Ale nevím proč si to se mnou nějak na 100% nesedlo. Spoustu věcí jsem předvídal dlouho před odhalením (vnučka). Trošku mi to připomínalo Indiana Jonese a Svatý Grál. Samurai a týpek ve fedoře best. 3D animace na Japonsko, ale pecková - s novými 3D pokusy studia Ghibli se to nedá srovnat, je to skoro na hraně americké produkce. 7/10 ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Tak keď som videl trailer na tento film, tak ihneď som sa zamiloval do hudby, animácie a postáv. Predtým než som si pozrel film som začal niečo zisťovať o Lupinovi a teraz je to jedna z mojich najobľúbenejších sérii. Tento film je dokonalý a takto by mali vyzerať prevedenia 2D animácie do 3D. Je to krásne spravené, soundtrack je krásne spravený a príbeh je fajn. Aj Laetitia je super nová postava a dúfam, že sa časom vráti. Taktiež dúfam, že toto bude mať veľa pokračovaní lebo je to dokonalosť. ()

KritikRik 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace, a i když příběh nepřekvapí, vtipy a postavy jsou velmi zábavné, komisař z Interpolu je nejlepší :), hudba je také nečekaně dobrá, prostě dobrej rodinej film na večer. ()

Reklama

Reklama