Reklama

Reklama

Lupin III: The First

  • Japonsko ルパン三世 THE FIRST (více)
Trailer 1

Recenze (7)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Tak keď som videl trailer na tento film, tak ihneď som sa zamiloval do hudby, animácie a postáv. Predtým než som si pozrel film som začal niečo zisťovať o Lupinovi a teraz je to jedna z mojich najobľúbenejších sérii. Tento film je dokonalý a takto by mali vyzerať prevedenia 2D animácie do 3D. Je to krásne spravené, soundtrack je krásne spravený a príbeh je fajn. Aj Laetitia je super nová postava a dúfam, že sa časom vráti. Taktiež dúfam, že toto bude mať veľa pokračovaní lebo je to dokonalosť. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Na Japonské poměry vynikající Animace, za které by se nestyděl ani Pixar s Disney dohromady. Vizuálně je Lupin opravdu vymakaná podívaná, která je rozhodně i pro dospělé.Je to má první zkušenost s filmovým Lupinem, ale věřím, že jako obávaný zloděj funguje v jakékoliv poloze. Příběh to nemá špatný, ale chyběl mi zde humor a akce bylo na můj vkus méně, než bych chtěl. Nejsem vyloženě cílovka, ale i tak se na Lupina koukalo dobře. Příběh***, Akce***, Humor**, Násilí>Ne,, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál*****, Atmosféra***, Napětí**. 6.5/10. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem znal pouze o 40 let starší miyazakiho verzi. Nebylo to zlé - je to zábavný a bláznivý Lupin. Jen děj je takový otřepaný, ale dobře. P.S. Poslouchal jsem originální japonskou verzi se Suzu Hirose. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Prvé filmové spracovanie Lupina v plnom 3D formáte dopadlo prekvapivo veľmi obstojne a výsledok ma veľmi potešil. Vďaka plynulej animácii majú akčné scény správny "šmrnc", naviac renovovaný dizajn postáv je štýlový a verný predlohe. Trúfam si dokonca povedať, že sa pravdepodobne jedná o zatiaľ najvydarenejšie animované spracovanie Lupina, ktoré v mnohých ohľadoch prekonáva mimo iné aj Cagliostrov zámok od majstra Mijazakiho. Občas mierne zamrzia repetičné vtipy, jednoduchý scenár a nedostatočne rozvinuté vedľajšie postavy, ale s výsledkom som príjemne spokojný a bavil som sa aj napriek tomu, že Lupin nikdy nebol mojou srdcovkou. Zážitok mi kazil len španielsky dabing. Netuším, prečo som to nesledoval v originálnom znení, ale tak dajme tomu. :-D ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Další příjemné Lupinovské dobrodružství se vším, co k němu patří. Navíc ještě tentokrát s přenádhernou animací plnou tolika detailů, že je nemožné je všechny pochytit napoprvé. 7/10 ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Vynikající animace a pár skvělých akčních scén. Cameo Adolfa také potěší. Ale nevím proč si to se mnou nějak na 100% nesedlo. Spoustu věcí jsem předvídal dlouho před odhalením (vnučka). Trošku mi to připomínalo Indiana Jonese a Svatý Grál. Samurai a týpek ve fedoře best. 3D animace na Japonsko, ale pecková - s novými 3D pokusy studia Ghibli se to nedá srovnat, je to skoro na hraně americké produkce. 7/10 ()

KritikRik 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace, a i když příběh nepřekvapí, vtipy a postavy jsou velmi zábavné, komisař z Interpolu je nejlepší :), hudba je také nečekaně dobrá, prostě dobrej rodinej film na večer. ()

Reklama

Reklama