Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate, která od minula trochu povyrostla, špatně snáší nového přítele svojí mámy. Rozhodne se proto utéct a octne se na severním pólu, kde se zlý elf chystá zrušit Vánoce. (Netflix)

Diskuze

frank1974

frank1974 (hodnocení, recenze)

Kate Pierce, dnes cynická tínedžerka, sa neočakávane stretáva so Santa Clausom, keď tajomný výtržník hrozí, že Vianoce zruší - navždy.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Parada. Jednotka bola skvela, taka typicky Columbusovska (necudo, kedze to produkoval) a u dvojky sa ujal aj rezie? Pecka.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Dúfam, že toto bude rovnaká vianočná komediálna jazda ako to bolo s prvým filmom. Jeden z najlepších vianočných filmov posledných rokov. Spolu s "Klaus"

MartinS96

MartinS96 (hodnocení, recenze)

Ty jo, Chris Columbus konečně něco točí! Myslím si že tohle mu sedne, i když povedená byla hlavně kvůli Kurtovi i jednička, tomuhle dost věřím.

na příspěvěk reagoval Standey

Související novinky

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

včera

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

25.11.2020

Třetí díl série Gremlins je už několik let předmětem spekulací fanoušků a příslibů ze strany tvůrců, nyní se Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a kámen mudrců) jakožto scenárista prvního dílu… (více)

Reklama

Reklama