Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate, která od minula trochu povyrostla, špatně snáší nového přítele svojí mámy. Rozhodne se proto utéct a octne se na severním pólu, kde se zlý elf chystá zrušit Vánoce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

departed 

všechny recenze uživatele

Co tohle bylo kruci za chujovinu? Takhle podrazit skvělý jedničce nohy, která přinesla mezi vánoční filmy svěží vítr s příjemným humorem a zápletkou sice ohranou (záchrana Vánoc), ale za to ve skvělé, vtipné formě, s brilantním Kurtem, kterýmu to jako Santovi šiklo a byl správně charismatický a tempem, který odsýpalo a zbytečně nedrhlo. Pokračování bylo bohužel úplný opak všeho, co jsem právě zmínil. Chvílemi mi připadalo, jak kdyby Netflix požádal dětský cast, aby si napsali scénář sami, čímž se snažili podpořit asi dětskou fantasii a tvořivost, ale vznikl z toho naprostý blivajz plný křeče s naprostou absencí jakéhokoli decentního humoru, který jsem se snažil najít ještě v závěrečných titulcích, ale ani tam nebyl, takže jako velký zklamání. Tohle nemělo vůbec vzniknout, samozřejmě peníze a sledovanost mluví jinak, ale každý rozumný divák, který tohle zhlédne, to nebude nikomu doporučovat jako dobrý vánoční film do pohody. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÁNOCE NEJSOU O TOM KDE JSI, ALE S KÝM JSI…“ /// Záchrana Vánoc – tentokrát bez humoru a se spoustou zbytečnejch událostí. Navíc je to místy až trapný. Bude to asi pro ty nejmenší, protože mě u toho napadaj takový píčoviny, jako jestli černoch může mlátit skřítky… a přitom kurva – já věřím! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1. Zjistím, že když budu páchat skřítkovský hříchy, stanu se Mexikáncem. 2.) Chystám CD „Clausovi songy“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Takto si predstavujem pohodový vianočný film, ideálny na nedeľné popoludnie s rodinou a na Mikuláša si ani vhodnejší film neviem predstaviť. Musím povedať, že sa mi to páčilo ešte viac ako jednotka. Film zaujme aj deti aj dospelých. Pobaví, poteší, zahreje pri srdci a človek sa tak správne naladí na Vianoce. A čo sa týka atmosféry Vianoc, súhlasím s malou Kate, tiež by som najkrajšie sviatky v roku radšej trávila v zasneženom Bostone než na pláži v Cancúne. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dvojka je proti jedničce vždy v nevýhodě, protože překvapení z postavy Santy už se tolik nekoná. Ale nic to kvalitě filmu neubralo. Příběh měl nápad, dětského záporáka i dětské hrdiny, poselství Vánoc (v závěru mírně politické, ale v dnešní době asi užitečné) a špičkovou řežii (jak by ne). A trikovou úroveň amerických filmů můžeme jen obdivovat. Natočit stokrát natočené téma tak, aby zase bylo nové a chytlavé, to je úkol přímo nadlidský. U dvojky Vánoční kroniky se to téměř podařilo. Co si k Vánocům přát více. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

tohle fakt ne...jednička měla mouchy a nebylo jich málo,ale ve výsledku to byl fajn rodinný vánoční film.Dvojka je bohužel úplně někde jinde a rozhodně ne v dobrém.Jednak je na ní vidět že se snaží zaměřit spíš na menšího diváka což by zase tolik nevadilo.Druhak - a to už je podstatně větší problém - kulhá na obě nohy po dějové stránce.Celé je to totiž neskutečně tupé,hloupé a brutálně nezábavné a nezachrání to ani Kurt Russell ani Goldie Hawn.Oba dětští hrdinové jsou ještě otravnější než v jedničce a ta parodie na záporáka,který by rád byl nejspíš děsně evil,ale vybrali na to někoho s hereckým rejstříkem napařovací žehličky,prostě nefunguje.Možná kdybych byl dítě tak bych se děsně bavil,ale nejsem a nevěřil bych,že tuhle vánoční srágoru režíroval někdo Columbusova formátu...0% a rychle zapomenout. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V Santově vesničce bydlí přes jeden milion skřítků. A je zde přes 300 000 dílen, které všechny navrhla paní Clausová (Goldie Hawn). (ČSFD)

Související novinky

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

25.11.2020

Třetí díl série Gremlins je už několik let předmětem spekulací fanoušků a příslibů ze strany tvůrců, nyní se Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a kámen mudrců) jakožto scenárista prvního dílu… (více)

Reklama

Reklama