Reklama

Reklama

Cirkus

Obsahy(1)

Příjezd kočovného cirkusu do viktoriánského, pověrami prosáklého městečka Tregaron v hrabství Cardiganshire poskytne mladé dívce Sáře, která je svázána přísnými pravidly váženého otce a zbožné komunity, mnohem víc než jen rozptýlení. Ve viktoriánské době, v hrabství Cardiganshire žije osmnáctiletá Sára pod přísným dohledem svého otce, váženého místního pastora Tomose. Příjezd kočovného cirkusu Supremo a jejich slona do venkovského, téměř fanaticky pobožného velšského městečka Tregaron vytrhne tamní ospalé, odtažité společenství z letargie a znesváří Sáru s jejím otcem, který chce cirkus i s jeho "démony" vykázat pryč. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

brasek 

všechny recenze uživatele

Televízia Joj Cinema sa dušovala kvalitným programom a postupne časom dáva prednosť druhotriednym nezaujímavým televíznym projektom. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Typicky televizní film, který sází na kvalitu prostředí. Prostředí je ale natolik kvalitní, že poměrně přesně vystihuje některé typické postavičky tehdejší doby. Nejvíce mě rozčiloval ten kněz, kterej hlásil pravdu boží tak vehementně, až bych ho přirovnal k dnešní ortodoxní menšině. Když tam pak slon zachránil pár lidí v dole a ti se mu omlouvali, že je zachránilo zvíře a ne bůh, tak mně z něj bylo na blití. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo iné, ale tento historický pohľad vôbec nebol zlý. Taký ten film do autobusu, keď niekam cestujete. Sloníky sú super. 1 z 5 ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Film celkem o ničem, nic co by mi v mysli zůstalo po závěrečných titulcích. Jako jo, hezky to vykresluje dobu, rozpor fanatické víry a volnomyšlenkářství, ale jinak tomu chybí drive. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama