Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
  • USA Gossip Girl
Trailer 1
USA, (2021–2023), 20 h 38 min (Minutáž: 50–59 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hrají:

Kristen Bell (vypravěč), Eli Brown, Adam Chanler-Berat, Thomas Doherty, Johnathan Fernandez, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Jason Gotay, Zión Moreno (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Téměř dekádu poté, co se původní web Superdrbny propadl do zapomnění, se nová generace teenagerů ze soukromé školy na Upper East Side ocitá pod nelítostným a nepřetržitým společenským drobnohledem. Pokračování oblíbené klasiky se opět noří pod pokličku skandálních životů manhattanské smetánky a zkoumá, jak moc se sociální média – a prostředí samotného New Yorku – proměnila od doby, kdy jsme se na schodech Met naposledy vyřádili. Doba se možná změnila, ale o drama rozhodně nebude nouze. (HBO Max)

(více)

Recenze (5)

SerenaGG odpad!

všechny recenze uživatele

Videla som prvé dve časti a viac si to nepustím. To čo tam idú ukazovať mládeži, že je hnus. Nehovoriac o nesipatických hercoch do jedného. Odpad. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Kým v pôvodnej verzii išlo ešte o jednoduchý intrigánsky seriál pre mladých, kde sa dokola riešia vzťahy, sex a rôzne klamstvá, za desaťročie aj niečo prišla taká progresívna doba, že seriál ponúka také skvostné herecké výkony ako lízanie rite žena mužovi, polyarmiu, multigenderizmus, incest a tí najzdravší sú len promiskuitní. Diktát etnických a sexuálnych menšín ako vynikajúci marxistický nástroj na preformátovanie cieľovej skupiny na bezduchú šedivú masu, ktorá bude celý život riešiť len sexualitu a spochybňovať seba či svoju identitu. ()

Kamiiik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrne se na mě až přespříliš otázek PROČ. Proč měl někdo zapotřebí natočit "pokračování" Super drbny? Proč? Proč? Jako vlastně, proč ne, že jo, seriál to byl dobrej. Ale proč takhle?!!!! Řekla jsem si, že to dokoukám, zbývá mi posledních pár dílů a neuvěřitelně trpím. Seriál neuvěřitelně blbej a s neuvěřitelně otřesným obsazením. Kristen, PROČ jsi propůjčila svůj hlas této sr****.... ()

somme odpad!

všechny recenze uživatele

Poctivě jsem dokoukala první řadu, no....dalo to zabrat. Kdyby se neodkazovali na původní, ani by to nemělo smysl (teda, jakože by to kdy mělo...) ()

Související novinky

Sex ve městě se vrací

Sex ve městě se vrací

11.01.2021

Populární dámský seriál Sex ve městě se vrací s novou řadou na streamovací službě HBO Max. Oznámení přišlo čerstvě od hlavní hvězdy seriálu Sarah Jessicy Parker s hashtagem #AndJustLIkeThat… (více)

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Reklama

Reklama