Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
  • USA Gossip Girl
Trailer 2
USA, (2021–2023), 20 h 38 min (Minutáž: 50–59 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hrají:

Kristen Bell (vypravěč), Eli Brown, Adam Chanler-Berat, Thomas Doherty, Johnathan Fernandez, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Jason Gotay, Zión Moreno (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Téměř dekádu poté, co se původní web Superdrbny propadl do zapomnění, se nová generace teenagerů ze soukromé školy na Upper East Side ocitá pod nelítostným a nepřetržitým společenským drobnohledem. Pokračování oblíbené klasiky se opět noří pod pokličku skandálních životů manhattanské smetánky a zkoumá, jak moc se sociální média – a prostředí samotného New Yorku – proměnila od doby, kdy jsme se na schodech Met naposledy vyřádili. Doba se možná změnila, ale o drama rozhodně nebude nouze. (HBO Max)

(více)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (13)

Série 1 (2021) (S01) 

První drbnu jsem nesledovala, zkusila jsem tuto a nakonec proč ne. Větší a menší problémy bohatých, chyběl mi tam pořádný zaporák, bavili mě Audrey, Aki a Max. Druhá polovina první řady mi přišla lepší jak první. Na druhou určitě mrknu. 3,5* ()

Jen další dívka ve vlaku (2021) (S01E01) 

První drbně jsem nepodlehla, viděla jsem pár dílů, poznala bych hlavní představitele, ale rozhodně bych nemohla vyprávět o jejich složitých vztazích. Takže jsem divák, který neporovnává. První díl mě bavil, bude to výplach plný intrik. Julien v podání Jordan Alexander je fakt krásná a celkem mě zajímá pár Aki/Audrey. ()

Ona říká možná (2021) (S01E02) 

Druhý díl se mi zdá o poznání slabší. Přijde mi, že se tvůrci bojí vyloženě záporných postav, což je škoda, mohlo to tomu dodat ten správný náboj. ()

Spalující lži (2021) (S01E03) 

Takže tam jsou vlastně všichni strašně hodní? ()

Zkouška ohněm pro Z (2021) (S01E04) 

Kdyby mi mladší sestra byla sympatičtější a já ji víc fandila,  asi by pro mě byl tento díl zábavnější. Ale u mě to vyhrává s přehledem ta starší. ()

Ztráta naděje (2021) (S01E05) 

Takhle nevyužít halloweenské téma. Ach jo. ()

Rodičovství (2021) (S01E06) 

Trochu lepší díl než ty předtím. Že by konečně trochu zajímavý záporák? 3,5* ()

Tenkrát na Upper West (2021) (S01E07) 

Nakonec se z toho vyklubalo jedno propletené zábavné Díkůvzdání. ()

Zprávy o skandálu (2021) (S01E08) 

Máme tu jedno aktuální téma. Popravdě by mě překvapilo,  kdyby to tvůrci nechali vyznít jinak. Ale zároveň si říkám, že to ještě asi nějak zamotají. Každopádně z mého pohledu je mladší ségra na pěst i s učitelkou bandou. Nicméně jejich jednání se dá pochopit. ()

Definitivní zrušení (2021) (S01E10) 

Nevím jak vy, ale já už se prostě nevyznám v tom, kdo je hodnej, kdo zlej, kdo sobeckej a kdo by se rozdal. Je to děsná míchanice, ale zabávná. ()

Jules za to nemůže (2021) (S01E11) 

Veselé vánoce s novou a nepříliš sympatickou postavou (ale čeří vody), mnoha uvědoměními a velkým dárkem na konci. Za mě dobré. ()

Sbohem, Drbno (2021) (S01E12) 

Upřímně... ten závěr jsem moc nepochopila. Nicméně Silvestr byl fajn, bavila mě stará trojka AAM a trochu nudila ta nová. ()

Související novinky

Sex ve městě se vrací

Sex ve městě se vrací

11.01.2021

Populární dámský seriál Sex ve městě se vrací s novou řadou na streamovací službě HBO Max. Oznámení přišlo čerstvě od hlavní hvězdy seriálu Sarah Jessicy Parker s hashtagem #AndJustLIkeThat… (více)

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Reklama

Reklama