Reklama

Reklama

Vánoční galakoncert Lucie Bílé

(koncert)

Obsahy(1)

Dvacetinásobná česká slavice Lucie Bílá tradičně končí kalendářní roky vánočními galakoncerty. Letošní svátky oslavuje nejúspěšnější česká zpěvačka desátého prosince koncertem v největší české multifunkční hale – pražské O2 areně. Po celoročním koncertování a účinkování v muzikálech se Lucie Bílá na Vánočním galakoncertu 2019 představuje ve své jemnější podobě ve vánočním čase, který vybízí k rozjímání a zklidnění. „Miluji vůni Vánoc, jejich laskavost a něhu, kterou vzbuzuje v lidech a jejich kouzlo, které bych letos chtěla přinést do O2 areny. Vánoční galakoncert, který s mým týmem chystáme, bude láskyplným pohlazením nejen pro lidi, kteří za námi přijdou, ale i pro mě. Kdybych mohla, zpívám vánoční repertoár po celý rok,“ říká s úsměvem Lucie Bílá. Intimnější vánoční repertoár nechává i tak naplno vyniknout její široký hlasový rejstřík a nezaměnitelný projev. O hudební doprovod se tradičně postará kapela Petra Maláska, Pražský studiový symfonický orchestr pod vedením Miriam Němcové a Bílý sbor. Jako host vystoupí Jan Toužimský a slavnostním slovem koncert uvede římskokatolický kněz Zbigniew Czendlik. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dobrý standard. 1) Vánoční, církevní a další přejaté skladby dávají nostalgicky vzpomenout na autorský tandem Soukup - Osvaldová, který se zasloužil o největší hity Lucie Bílé. Kde ty dávné sněhy jsou..._____ 2) Koncert byl profesionální, ale bez jiskry. Druhá polovina se zlepšila - zazněly mj. Most přes minulost nebo podmanivé Slyšte, co vám říkám._____ 3) Nelíbila se mi podbízivá doslovnost a převzaté písně. Ale pořád tu je krásný hlas, krásná Bílá, parádní šaty a výborná dramaturgie. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Výprava (včetně Lucie Bílé) úchvatná, nechybí holografické projekce, Bílá samozřejmě zpívat umí, Jana Toužimského bych oželel, texty mi ale přijdou mdlé a neoslovují mě. Peak experience je ale encore Vyznanie. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Známé, méně známé i neznámé moderní vánoční písničky v podání Lucie Bílé před vyprodanou O2 arénou. Zpívat umí, to se nemusí rozepisovat. Vánoční koncert je něco jiného než běžný koncert, takový ten experiment. Proto bylo i netypické v něm vidět Honzu Toužimského, ačkoliv zpíval jen jednou. Nevím jak vám, ale mě přišel děsně vyžranej. Zato Bílé to slušelo. [3. hodnocení, 1. komentář, -%] ()

Linzi 

všechny recenze uživatele

Lucii Bílou jsem živě viděl již dvakrát v životě, ale Bílé Vánoce ještě musím někdy vidět také! Doma mám obě její vánoční alba a Vánoce bez jejích písní, si už snad ani nedokážu představit! ;-) ()

Sa.sa

všechny recenze uživatele

Lucie Bílá je královna České hudby! Má nádherný hlas, výstup i postavu... Je to prostě Karel Gott v sukni... 🥰🥰🥰 ()

Reklama

Reklama