Reklama

Reklama

Luptákův vlogísek

(seriál)

Recenze (13)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tuten Kozup je demon s talentem od Satana a je kurevska škoda, že robi teho pajtaša, bo jinak zněho moh byť tutovy slevač nebo klidně i hornik jak cyp. No mrdup, jebat, fotr ho holt malo řezal, taxe urval ze řetazu, zvlčil a robi i také ruzne internetove pyčoviny, u kerych sem si malem vychrchlal koronu z pajšla. A to je včil kurwa kontraproduktyvňi, bo štajger se mě boji vic jak eboly v Ugandě aji přes respirator, a jak přestanu kuckať, blažena korontena fpiči a fturanu valim zpatky na čelbu rychleji než minystrant ze zakrystyje. Tuš už teho rači nech, cype! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kozuba jsem si asi poprvy nejak vyraznejs vsimnul prave v Lajne, kde si strihnul fakt ukazkovyho uchyla. Tady dostal prostor se projevit naplno, cehoz do mrte vyuzil. Ne vzdy se u toho clovek vali smichy po zemi, ale vzhledem ke kratky stopazi se clovek fakt nudit nezacne a i kdyz je nejakej dil sem tam slabsi, za me porad spokojenost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hm tak v tomto případě nesdílím verbalovo nadšení z toho miniseriálu, přestože i já mám docela rád Kozubovu tvorbu. Jako párkrát se u jednotlivých dílů divák zasměje, ale jako celek to je spíše hodně trapný pokus o humor (trapnější než obvykle). Štěpán a Čuba natočili mnohem povedenější a vtipnější věci než tohle. Jako kokota on ze sebe umí dělat dokonale o tom žádná – což je taky hlavní důvod proč tomu dám o jednu hvězdu navíc, než jsem měl původně v plánu, ale tady jsem se místy i nudil a to většina dílů měla cca 5 minut. Hodně ale hodně slabých 50%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kozub o sobě dal nejvíce vědět v internetovém seriálu Lajna a tam jeho ujeté postavě tvůrci umožnili utvořit si vlastní miniseriál, který se bude na výše zmíněném přiživovat. A přestože se Lupták opravdu vydal před kameru rozebírat na jeden záběr nejrůznější témata za přítomnosti nejšílenějších grimas, které tenhle herec umí, mě příliš neoslovil a stačilo mi vidět jen pár epizod, abych věděl, že tohle není formát pro mé oko. ()

made1 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po shlédnutí šesté epizody. Musím uznat, že nejde úplně o humor na první dobrou, o to ale víc se u toho asi bavím. Albert Čuba jak je jeho zvykem zabil. ()

Nathaniell odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, tohle se Kozubovi nepovedlo. Ony i videa Tři tygři - nejsou vždy zárukou kvality. Ale tady jsem první díl přetrpěl a druhý už ani nedokoukal. Co přesně je na tom komedie? Nebo nám Štěpán ukazuje, že parodovat jednodušší lidi je to nejlepší, co se dá dělat? Tak jako tak, já tomuhle dávám odpad. 88% zdejšího hodnocení zase jen ukazuje převládající kreténismus na csfd. ()

Vitana86 

všechny recenze uživatele

Kozub mi sedl, a to jak v případě jeho excelentního výkonu v Případech 1. oddělení v dramatické roli, tak v Lajně jako komediant. Lupták je naprostá raketa, která v Kozubově podání bere internet frontálním útokem. Kozubovi není nic svaté a několikrát jsem málem umřel smíchy. Tento styl humoru není však pro každého. ()

Reklama

Reklama