Reklama

Reklama

Od koťátek pracky pryč! Hon na internetového zabijáka


Klikání nosí smrt (E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Killing for Clicks (více)
Velká Británie, 2019, 57 min

Režie:

Mark Lewis

Scénář:

Mark Lewis

Hudba:

Andrew Skeet

Hrají:

Justin Trudeau (a.z.), Luka Magnotta (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nové video vystupňuje paniku. „Internetoví nerdi“ zintenzivňují usilovné pátrání. Do pronásledování se pustí taky policie. (Netflix)

Recenze (10)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S homosexualitou se opravdu často pojí další úchylky. Často je spojená s pedofilií okovy apod. Nutit někoho mít sex s jeho štěnětem jako v tomto díle, to vypadá, že se hoch chytl hodně špatné party prostituujích chlápků a začal promýšlet ďábelský plán. Bylo mi líto utrápeného výrazu jeho maminky. Jak říká vynikající psycholog Jeroným Klimeš, je třeba počítat s tím, že 20% dětí se nepovede a nasekat si kousků více. 10% rodičů také zažije úmrtí svého dítě. Na motorce, oběsí se v kriminále, smete ho na dovolené v Thajsku vlna tsunami. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako málo stačí k oblbnutiu užívateľov čsfd. Unikatný dokument, ktorý ponúka niečo nové, miláčikovia zvieratiek vypátrajú vraha, neschopná polícia. Aktivistka a ústredná postava spozná pesničku True Faith vďaka aplikácii Shazam, ktorá začala spolupracovať s Microsoftom až s nástupom verzie Windows 8, ktorá bola uvedená na trh v októbri 2012, ale mladíka Jun Lina zavraždil Luka Magnotta 24. mája 2012. Tá istá žena hovorí o tom, ako polícia odmietala spolupracovať s inými ľuďmi, ale už po uvedení videa na bestgore.com polícia preverovala možnosť toho, či je video autentické, lebo ho nahlásil právnik, ktorý stránku pre homosexuálov navštevoval. Takže žiadna panička z predmestia, ale právnik homosexuál. Tá istá žena tvrdí, ako našla nielen Lukovu objednávku na šteniatko ale aj jeho inzerát na gaystránke vďaka tomu, že Luka písal vždy pred aj po čiarke medzeru. Potom je prestrih na samotný inzerát, ktorý zväčšia a tam je hneď po slove hot guy čiarka, bez medzery pred ňou ale až za ňou. Takýto obrovský fail pri tak dôležitom momente. Áno, beštiálneho vraha pomohli dostať informácie od ľudí, aj od tých ktorých pochopiteľne pobúrilo týranie zvieratiek, ale určite sa to nestalo spôsobom, akým to predostrel Netflix. Ľudia, prosím Vás, nebuďte ovce a nežerte seno a skúste si nejaké fakty overiť predtým, ako podľahnete čaru americkej story z Netflixu. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bang! Máme tu další díl a s ním i další dávku napětí. Snímek mě pořád víc a víc vzrušuje v dalších nalezených stopách, ale také zároveň uzemňuje ve způsobech, jakými k faktům detektivové došli. Tím, že se podstatná část vyšetřování probíhá na internetu a seriál má pouze tři díly, dochází k přehlcení mého mozku nesmyslnými „hitpointy“, takže se ve stopách ztrácím – nechávám vyšetřování na postavách a už nepřemýšlím nad tím, jak by to asi mohlo být. Všechno se mi to tak prapodivně rychle servíruje před oči, že to nestíhám zpracovávat. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle, který nám naservíruje šokující, nepředvídatelnou a hlavně neobvyklou story o novodobém attention-seeking zabijákovi, dostáváme další vlnu informací a postup ve vyšetřování, nově už i s policií. Druhá epizoda si stále drží naší pozornost a zároveň otevírá dveře pro završení ve třetí epizodě. Už je jasný, že slupnu všechny 3 díly díly jako malinu. Dokument je excelentně natočený hlavně díky svojí formě vyprávění a tím, že přichází s něčím naprosto novým. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oni im to hovorili, oni nepočúvali a bum.... Máme tu vraždu. Uspokojilo ma, že sa do prípadu zaplietli policajti, pretože to pomôže chytiť vraha. Popravde som netušil, že sa od mačičiek dostane k ľudom. Nedalo mi to spať tak, som si musel vygúgliť o Lukovi viacej. To čo mi gúgl poskytol, mi naplnilo brucho a mohol som zatvoriť oči bez toho aby som nemusel sa báť Mangottu. Je pre mňa nestráviteľné, že v 21. prvom storočí sa nájdu takýto psychopati, ktorí mučia a zabíjajú zvieratá a potom rozsekajú človeka na sushi a pošlú ho politickým stranám......... ()

domirovec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klikání nosí smrt - druhá epizodka, další kopa napětí a nových stop a důkazů. Tohle je prostě úžasné. Jde opravdu vidět, že když nějaký.. slovy nepopsatelný kretén, kterému je absolutně jedno co dělá a jak hrozné, je to co dělá, udělá nějakou hroznou věc, že se ostatní lidi jen tak nedají, a půjdou po něm, nehledě na to, jak těžké je chytnout ho. Parchant. 5/5 ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Trevor se strašně vzteká, že s tímhle dokumentem přišel Netflix a ne on..Možná je to skrytý homosexuál a strašně se za to stydí, pozor na něj, třeba z něho bude taky serial killer ;) (Nechápu totiž co tu mele o ovcích) A pokud jde o tento díl, musím říct, že mi tam hodně vadil ten plešatý asiat, protože se jakoby usmíval, přestože popisoval něco tak hrozného.Přišlo mi to neskutečně amatérské.. ()

J.CTORN 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY Tak tohle mě dost překvapilo, popravdě já mám film american psycho clkm rád a to kvůli myšlence, ovšem když začne mít Patrika Batemana za vzor někdo dost psychicky nestabilní tak to může dopadnout fakt katastrofálně, chudák Christian Bale, nechtěl bych mít teď jeho svědomí ()

Reklama

Reklama