Reklama

Reklama

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ja muzikálové kúsky nemusím, ale toto vyzerá zaujímavo. Námet je naozaj vydarený. Mladá žena (Jane Levy) pri malej nehode na vyšetrení získa schopnosť počuť myšlienky cudzích ľudí ale vo forme pesničiek resp. hudobných čísel. Zábavné, často tanečné a naozaj originálne, niekedy aj citlivé. Výborný výber songov a relatívne aj spevákov. Bez znalosti angličtiny si to človek ale tak nevychutná. Titulky v tomto prípade nie sú to pravé orechové. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prijemne prekvapenie. Na to, ako znie pridanie -modernych spevacko tanecnych cisel ako expresiu vnutornych myslienok, ktore moze vidiet jedina osoba- do deja krkolomne, sleduje sa to dobre. A je tu plno sympatickych hereciek a hercov. Z novorocnych serialov zatial jediny, pri ktorom ostavam dalej. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem od toho žádná očekávání. Muzikálové seriály víceméně nemusím ale tohle bylo příjemné, svěží - možná i proto, že hlavní postava také zrovna muzikálům nefandí a hlavně se jich neúčastní. A rodinná linka na pozadí byla dojemná. Určitě se budu koukat dál. ()

Reklama

Reklama