Reklama

Reklama

Zoey's Extraordinary Playlist

(seriál)
  • Kanada Zoey's Extraordinary Playlist (více)
Trailer
USA, (2020–2021), 17 h 55 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Austin Winsberg

Hrají:

Jane Levy, Skylar Astin, Peter Gallagher, Alex Newell, John Clarence Stewart, Lauren Graham, Mary Steenburgen, Andrew Leeds, Cindera Che, Alice Lee (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Vývojárka softvérov Zoey Clarke (Jane Levy) jedného dňa zistí, že má schopnosť počuť najtajnejšie myšlienky ľudí v podobe piesní. (dwdb)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ja muzikálové kúsky nemusím, ale toto vyzeralo spočiatku veľmi zaujímavo. Námet je naozaj vydarený. Mladá žena pri malej nehode na vyšetrení získa schopnosť počuť myšlienky cudzích ľudí ale vo forme pesničiek resp. hudobných čísel. Zábavné, často tanečné a naozaj originálne, niekedy aj citlivé. Výborný výber songov a relatívne aj spevákov. Postupom času to zbytočne prechádza ale do otrepanosti, stále to isté, no a samozrejme prichádzajú aj liberalizujúce prvky v podobe ženskej, čo sa cíti ako chlap. Vlastne aj tak vyzerala, ťažko povedať, čo to bolo. Proste ono. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Odhalovat vnitřní pocity s pomocí písniček? Jo, jde to, ale naložit s tím správně není vždy jednoduché, když pro mnohé lidi je problém se před ostatními "odhalit". Povedená, svižně napsaná a výborně ztvárněná Zoey se vydala cestou hrbolatou, kterou ji lemují fajn fláky, aby mohla dle svého nejlepšího přesvědčení některé "hrbolky" srovnat. ()

sniperjozef 

všechny recenze uživatele

Tohle mě zatím velmi baví. Trochu jiný typ člověka s nadpřirozenými schopnostmi. Tempo seriálu mě baví a seriál utíká. Zápletky v seriálu jsou mimo řešení problémů lidí za pomocí hudby také, ale jsou spíše na pozadí a nesnaží se přebít konkrétní problémy vzniklé playlistem. Jako bonus máte v doprovodu muziku všech žánrů, taneční kreace a vtipné scénky spojené se schopnostmi. Jako milovníka hudby mě tento seriál hodně baví a občas to beru jako takový jukebox puštěný na "Shuffle". Super oddychovka. ()

Reklama

Reklama