Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1994 se na letním táboře odehraje brutální zločin. O pětadvacet let později požádá police prokurátora Pawła Kopińského o pomoc při identifikaci zavražděné osoby. (Netflix)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasický otvarák, kde je hneď jasné, kto je hlavná postava. Postupne sme formou retrospektív zoznamovaní s tým, čo sa odohralo v minulosti a mám dojem, že tie retrospektívy budú súčasťou celého seriálu. Pričom je zrejmé, že by sme sa bez toľkého množstva návratov do minulosti bez problémov zaobišli. Ale uvidíme, kam to bude celé smerovať, máme tu bezcharakterného novinára, ktorý je zrejme všetkého schopný a v súčasnosti sa opäť začína vraždiť... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obvykle hodnotím úvodní epizody seriálů v podstatě neutrálními třemi hvězdičkami, pokud nejde o extrémně dobrý začátek nebo naopak o start spíše špatný. No, a mám obavu, že v případě polské série jsem byl spíše zklamán. Námět byl podle mého názoru sice zajímavý, ale tvůrci se ho chopili poněkud zvláštně a nabídli mi děj, u něhož jsem se po většinu času pouze nudil. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mládež, chlast, tričká s nápismi CHICAGO a SEATTLE, ukradnuté auto v ktorom sa povozíme, za to že môj syn pije môže kamarát...Skvelé zrkadlo reality nielen slovenských domácností. Solídna atmosféra oboch rokov (1994 a súčasnosti), sympatický herci a náznak solídnej zápletky si v úvode získali moju pozornosť. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Borec je prokurátor (!), nezná se osobně s kriminalisty z vražd (WTF?), nespolupracuje s nimi, napoprvé se nezajímá o identifikaci člověka, který kdysi zmizel současně s jeho sestrou...ale tohle přece není možný, takhle svět zkrátka a jednoduše nefunguje...:( ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to jiný. Líbilo se mi to. Ale i tak jsem měla pocit, že se to táhne jak žvejka. První, “seznamovací” epizoda toho neprozradila moc, nicméně závěr rozhodně navnadí na další díl a vůbec celou táborovou záhadu. ()

regentor 

všechny recenze uživatele

V hlubokém lese se dějí různé věci , stejně jako v lidské mysli. Vyprávění na přeskáčku asi v rámci jedné z táborových disciplín které si někdo přesunul i do současnosti. A tak jsme chvíli na táboře  , potom rychle v jiné časové rovině na bazénu a následně zase v márnici a zase tak nějak do kola. Než se divák ponoří do příběhu, už mu tam fláknou něco jiného. Možná  v rámci táborové dovednosti jak udržet pozornost. Atmosféra mizerná stejně jako způsob vyprávění. Ještě tomu dám šanci a snad se tvůrci proberou z kocoviny po nějakém mejdanu ve střižně a začne to mít hlavu a patu. ()

Reklama

Reklama