Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paweł se obrátí na jednoho starého známého a pokusí se stůj co stůj zjistit, co se stalo Kamile. Záhadné tvrzení dá jeho pátrání nový směr. (Netflix)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem prečo sa predposledná epizóda volá presne takto. To, čo malo byť prekvapenie na záver, je súčasťou názvu. Ale ono to môže byť na konci aj tak všetko inak. Začiatok je celkom rezký, záver tiež a ten dokonca aj trochu prekvapí, to medzi je ale už klasické stredné seriálové tempo s mdlým hlavným hrdinom. Na ňom je síce fajn, že neprepadá emóciám, ale aj tak pôsobí na okolie trochu submisívne a podľa toho sa aj niektorí menej charakterní ľudia k nemu chovajú. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí epizoda ve mně vzbudila naději, že by mohla být druhá polovina seriálu přece jen o něco lepší, ale v tomto dílu jsem musel čelit takovému množství nesmyslů, až mi nezbylo nic jiného, než nechat svou naději tiše zemřít bez možnosti resiscutace. Tady se už vyloženě vařilo z vody. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmdesátiletý svraštělý kyborg hravě přemůže pětačtyřicetiletého atleta- podobné výjevy umím patřičně ocenit. Líbí se mi i vypuštěné pneumatiky na policejních parkovištích- i tam bych se sháněl po bezpečnostních kamerách. Nelíbí se mi neměnný asertivní výraz šílence ve tváři postavy, které bychom podle všeho měli být nakloněni. Nelíbí se mi filmy/ seriály, které staví svůj nárok na existenci na tom, že všechny postavy lžou, mlží, nebo mlčí. ()

Reklama

Reklama