Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po velkém rozchodu se novinářka Dana Willinghamová ocitne sama v odlehlém relaxačním středisku, nešťastná, že největší příběh její kariéry právě vypukl hodně daleko a nemá se tam jak dostat. Nevěnuje se zde však pouze obvyklé józe. Vesmír měl možná v plánu něco jiného. Z pohledného osamělého souseda se vyklube Stefan Gonzales, ústřední postava celého skandálu. Zatímco si pomalu získává jeho důvěru a plánuje ho prozradit, zjišťuje, že se do něj zamilovala. Pomůže jí jóga rozhodnout, co chce více? Vyhraje to perfektní článek nebo dokonalý muž? (Filmbox)

(více)

Recenze (4)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Každý kdo viděl bezpočet těchhle filmu už po pár minutách má jasný konec, ale to vůbec nevadí protože někdy takový jednoduchý film je pěkný. Což tady to bylo hrozně nezajímavé. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Na TV film slušný výsledek s předpokládaným koncem, ale hvězda navíc za jednu část: Lidé nechtějí jen špatné, záporné a často až nenávistné zprávy. Když se noviny spletou a napíší pravdu, většina lidí to přijímá velmi pozitivně a to v tomto TV filmu odeznělo. (Btw. To v českých novinách nenajdete NIKDY). Amanda na svých 40 tu vypadá dobře, ostatní herci sekundovali statečně, prostředí natáčení ušlo, tak ten dobrý průměr si 50% zaslouží. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Docela se mi to líbilo. Herci byli přirození, řada zajímavých i zábavných momentů, mírně romanické a dojemný konec. ()

Reklama

Reklama