Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poldové (J. Rey, A. Resines) si vezmou na pomoc fanoušky komiksů a kostýmů (B. Efe, V. Echegui), aby dopadli vraha, který se inspiruje příběhy superhrdinů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tenhle španělský žánrový mix mi přišel vhod, neměla jsem problém proplouvat vyšetřováním brutálních vražd a už vůbec ne s komiksovým světem, oni to tvůrci totiž vzali za ten správný konec, dělají si legraci ze všeho a ze všech a tipla bych si, že nejvíc sami ze sebe.. Nažehlený Javier Rey jako nový detektiv a jeho protiklad Brays Efe se mi líbili a držela jsem jim palce.. Navíc já mám pocit, že Vertex by se nám všem moc hodil.. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

:-)))))Ještě teď mám pusu od ucha k uchu. Na úplném začátku jsem dostala strach, že to bude Fincher po španělsku a bez hříchů zato s komiksy. Pak se k tomu film bez okolků přiznal a najednou se z toho stala komedie plná omylů, odkazů, hlášek a HLAVNĚ se vůbec nebrala vážně. Tak jako by to neměl brát vážně vůbec nikdo. Španělé si tady dělají srandu sami ze sebe a to je pro mě po všech těch vážných a temných filmech, kterými se Netflix jen hemžíš, naprosto osvobozující a úlevné. "Když Angličani psali Krále Artuše, my jsme psali Dona Kichota. My jsme nikdy neměli hrdiny a bojovali za nás jenom blázni". To se fuckt povedlo. Pro mě je to takový espaňa Dedpůl. Za mě 85% ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Španělé obvykle umí vážný žánry - kriminálky, thrillery nebo třeba horory, ale tohle jsem vůbec nepobral. Tady se inspirovali kultovní klasikou Se7en, na to ale nějak podivně naroubovali Big Bang Theory a trochu nějakých Marvelovek. To všechno ale nepovedeně, chvílema jsem si nebyl jistej, jestli to má být parodie, anebo to někdo opravdu myslí vážně. Policejní jednotky jsou tady úplně na hovno, ve výsledku nejvíc pomáhá geek z comicshopu, kterej je sice úplně nemožnej, ale jeho znalosti o superhrdinech tady hrajou prim. Jo, opravdu je to takhle tupý. Kdyby z toho někdo udělal naprosto šílenou komedii, dokázal bych to pobrat, ale já se fakt obávám, že to tady někdo myslel naprosto vážně! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nechuť do filmu ma prešla už vlastne po 5 minútach, keď ten poloslepý tlustoprd vytiahol hrianku z koša a zožral ju. Následne sa fízel zbľuje ako prasa. Čistý estetický zážitok. Snáď prvýkrát musím povedať, že som zo Španielska veľmi sklamaný. Chýba tomu vtip, chýbajú tomu sympatie k vyšetrovateľom, normálne viac fandíte vrahovi. Jedna hviezda len za Verónicu Echegui, ktorá tu pripomína výzorom Penelope Cruz. Aspoň z diaľky. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavej nápad s těma komiksama. Jinak film průměr. Z poldy udělá rejža hned po deseti minutách blba na úkor stokilovejch úchylů přes komiksy, aby se po daších minutách ukázalo, že je fakt suchar a blb. Myslim, že dostat tenhle nápad do ruky někdo povolanější, mohlo by to bejt fakt dobrý. Akorát do toho obleku by se polda oblíkat nemusel. Působilo to dětinsky. 60%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V jednom momentě si Jorge (Brays Efe) postěžuje, proč si vrah raději nevybírá své oběti dle smrtelných hříchů, že by to bylo daleko jednodušší. Jde samozřejmě o očividnou narážku na thriller Sedm z roku 1995. (AloeB)

Reklama

Reklama