Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Becca Delanová (Vanessa Lachey) vedie ako právnička, ktorá pracuje pre prestížnu advokátsku spoločnosť, úspešný pracovný život. Jej osobný život je už však iný príbeh. Jediným spoločníkom v jej súčasnom živote je Henry, rozkošný vyše 45-kilový labradorský retríver. Becca a Henry sa vracajú do svojho rodného mestečka, aby na Vianoce navštívili Beccinu starú mamu. Keď sa však Becca na druhý deň ráno zobudí, Henry tam nie je. Becca sa zúfalo snaží nájsť ho, ale jej jedinou možnosťou je obrátiť sa na Maxa Huttona (Christopher Russell), svojho bývalého priateľa, ktorý pracuje v meste ako veterinár. Becca a Max spoločne sledujú stopy, keď pri pátraní po Henrym medzi nimi znova splanie iskra lásky, o ktorej sa domnievali, že sa nadobro stratila. Sám Henry možno funguje ako malý vianočný zázrak! (TV Doma)

(více)

Recenze (4)

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Jako milovník vánočních filmů jsem tedy velmi tolerantní na kýče, fráze a opakované vánoční hity, ale tuhle nudu a škvár jsem už nerozdýchal. Nejlepší kamarádka je Afroameričanka, dva mužští manželé ukazují svoje snubní prstýnky (až mě překvapilo, jak trapně to ve filmu vypadá), všichni příbuzní intrikují návrat lásky 4 roky vyčpělé a nehledané, ( a vůbec to mezi herci ve filmu nejiskří, ona sebestředně přehrávající, on kožený až tupý) a všichni jsou doslova pokakaní ze psa. Fráze o tom, jak je to výborný pes zazní ve filmu asi desetkrát a nedá se to už poslouchat. Nakonec psí dárek je hlavní trhákem dalších Vánoc, kde očekávané miminko (soudě dle kostýmu herečky) je vlastně nepodstatnou věcí. Tak to je fakt odpad. (Pokud někdo čekal, že se vysvětlí zmizení rodičů resp. důvod jejich úmrtí, tak to bude asi ve druhém neexistujícím díle). ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takýto film zapnete a v sekundách viete, že ide o klišoidnú vianočnú romantiku, ani nemusíte vidieť logo TV Doma, proste to zo spracovania okamžite vyžaruje. Len namiesto detí tam dali psíkov, aby to bolo celé, ako Pročko hovorí, ňuňuňu. Z filmu sme získali jeden poznatok, a to že Filipínčanky vyzerajú o desať rokov mladšie. Teda samozrejme tie po tridsiatke. Len hrať nejako nevedia, tá mimika u Vanessy Lachey strašne lietala. ()

Reklama

nash. odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejprázdnější a nejtupější televizní vánočka. Příběh o ničem, chemie nulová, herecké výkony mizerné a skriptka si nejspíš vzala dovolenou. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama