Reklama

Reklama

Prisoners of the Ghostland

  • Slovensko Väzni v krajine duchov (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pohraničnom meste je z väzenia prepustený bankový lupič (Nicolas Cage) na popud Guvernéra (Bill Moseley), ktorému uniesli adoptovanú vnučku Bernice. (Sofia Boutella) Guvernér ponúka väzňovi slobodu za jej získanie späť. Bandita je spútaný v koženom obleku a na splnenie úlohy má len tri dni, nakoľko je spútaný v koženom obleku, ktorý sa po 72 hodinách sám zničí. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Som od Japoncov zvyknutý na všeličo, ale toto nie.. Stále dookola rozmýšľam prečo by chcel niekto niečo takéto nakrútiť? Kvôli nejakému japan streamu? Všetkým trom fanúšikom Nica Klietky? Aby vznikol šialený plagát, ktorý všetkých oklame a nachytajú sa taký ako ja zo zvedavosti? Fuck, podarilo sa :D ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Kdesi, kedysi, som čítal, že sa Nic Cage vyjadril, že toto bude jeho doteraz najšialenejší snímok. A ono to nakoniec skončí, ako keby Jodorowsky natočil MAD MAXA. Ak viete, kto tento umelec je, a čo všetko natočil ( mne stačil jeho KRTKO ), budete vedieť. Naopak nemám skúsenosti s pánom Sonom. Ale myslím, že pán Sono si ako temptrack púšťal aj legendárne posta apo snímky, a aj niečo od Alejandra. ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Tohle bude neprávem zavrhovaná kultovka a vlastně ono se není čemu divit. Film podle plakátu či ukázek, hodně lidí nalákal na béčkovou jízdu či podivný acidový trip jakým byla Mandy, co jsme ale dostali místo toho ? Hodně pomalý příběh, který prostě jen tak plyne a prakticky nám hází svět ovlivněný vcelku absurdní katastrofou. To je ale vše, zbytek lóru už si musíte poskládat prakticky sami a vy jen sledujete jak Nicolas Cage se snaží zachránit Guvernérovu dceru, který řídí jedno městečko v tomto katastrofou ovlivněném světě. Ne, nečekejte Mad Maxe, tohle opravdu není akční film, Cage se tu dostane z bodu A hned do bodu B a tam se to celé odehrává, potkává obyvatelé osady (říkají si duchové) a to je jako vše. Tohle je silně docela minimalistický snímek co se týče děje a vysvětlování. Jenže mě to fakt bavilo, je to nádherně natočený, Cage si tu roli fakt užívá, občas je tu i trocha klasického absurdního japonské humoru a trocha té akce. Jen je to opravdu "jiný" film a musíte na tu hru přistoupit. Mě to bavilo, už jen tím že to bylo něco co jsem dlouho neviděl a po shlédnutí se cítím vyčerpaně, ale příjemně, jak po udolání bosse ze série Shin Megami Tensei. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že kariéru Nicolase Cage nesleduju možná už patnáct let. A o to větší je pro mně překvapení do jakejch vod zabředl. A je to dobře. Mandy se mi líbila svým drogovým lookem a komiksovou brutalitou. Tenhle Sonův (!?) pokus o zparodování Carpenterova Escape from N.Y. a naroubování do něj všemožných ujetin je k popukání. Nemá to hlavu ani patu , vleče se to jako invalida o holích a Cage hraje jedním gumový výrazem. Takovej bizár u kterého jsem se několikrát hlasitě zasmál. Už jen za scénu na kole musím zvýšit na tři hvězdy. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sono je vzhľadom na svoje podaktoré snímky z minulosti, rešpektovaným tvorcom podivných projektov, ktoré povedzme, ďaleko prekračujú očakávania bežného konzumenta. Čo sa "Prisoners of the Ghostland" týka, je to film, ktorý je prepchatý lacným bizárom bez originálnej myšlienky, ktorý sa snaží všemožne zaujať a následne tak šokovať, avšak vo výsledku pôsobí skôr nudne. Čo narobíme .. aj majster tesár sa niekedy utne. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Film byl, navzdory původnímu záměru natočit jej v Mexiku, natočen v režisérově rodné zemi, tedy v Japonsku. (WernerDMZ)

Reklama

Reklama