Reklama

Reklama

Kabát - Noc v Edenu

(koncert)

Obsahy(1)

Rocková skupina Kabát oslavila v roce 2019 úctyhodných 30 let na hudební scéně. V nezměněné původní sestavě si ke svému výročí nadělila sice pouze pět, zato „po čertech velkých“ koncertů. Vystoupení z pražského Edenu, které se uskutečnilo 22. června 2019, nabídlo průřez hitů dosavadní úspěšné kariéry pětice teplických muzikantů, která opět potvrdila, že svým spontánním nasazením dokáže naživo vytvořit strhující podívanou. Tu si ve skvělé atmosféře naplno užili nejen fanoušci na stadionu, ale díky velkoryse pojatému záznamu si zážitek z této jedinečné velkoformátové show vychutnají i televizní diváci. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

R.A.D.E.K 

všechny recenze uživatele

(Viděno živě i ze záznamu) Kabáti opět skvělý standard po všech stránkách. Jak vystoupení, scéna, ozvučení, tak práce s publikem. Akustika stadionu v Edenu bohužel celkový dojem lehce kazila. Samotný záznam v ničem nevybočuje, ale na české poměry lehký nadprůměr dle mého názoru. Mírné zklamání kvůli vystřižení scény, kdy celý stadion přál panu Gottovi k 80. narozeninám. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Při mizerné kvalitě současné české hudby (kromě folku) je Kabát naše nejlepší kapela se svým osobitým přímočarým stylem a genderově mužskou šatnou po koncertě plnou mile navátých rockových fanoušků. Koncert má úžasnou atmosféru. Koncert  je k vidění v archivu České televize. Na Kabátech jsem byl naposledy naživo na hudebním festivalu Rock pod kameňom na Sninských rybnících před třemi lety před pandemií. Malá dáma je pěkná písnička a Eurovize podivná soutěž s hroznými instantními písněmi. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Fantastická show. Koncert Kabátů je vždy absolutně dokonalý a o tomhle to platí taky. Velkolepý, výpravný, s fantastickým zvukem a těmi největšími hity (a že tam byly fakt všechny!). Stoprocentní podívaná u televize, stejně jako koncerty Kabátů naživo. 100%, tady to prostě jinak nejde. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tohle byl koncert plný provařených a časem prověřených pecek (V pekle sudy válej, Malá dáma, Dole v dole, Corrida, Go satane go, Burlaci, Pohoda, Brousíme nože). Navíc na vyprodaném Edenu, kde Kabáti ukončili turné ke svým 30 letům na hudební scéně. Vojtek a spol. hrají ve velkém tempu po celou dobu, energie z nich sálá každou vteřinu a vůbec nepolevují. Zvuk a obraz jsou prvotřídní. Tady se pod pět hvězd prostě nedá jít. [10. hodnocení, 1. komentář, 74%] ()

HArna 

všechny recenze uživatele

1, Bahno 2, V pekle sudy válej 3, Banditi di Praga 4, Pohromy 5, Malá dáma 6, Pirates 7, Dole v dole 8, Western Boogie 9, Lady Gag a Rin 10, Corrida 11, Pakliže 12, Šaman 13, Virtouz 14, Úsměv pana Lloyda 15, Go satane go 16, Burlaci 17, Shořel náš dům 18, Kdoví jestli 19, Pohoda 20, Brousíme nože 21, Žízeň 22, Moderní děvče ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama