Reklama

Reklama

Disturbing the Peace

  • USA Gunfighter (pracovní název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jim Dillon (Guy Pearce) je bývalý texaský ranger s pestrou minulosťou. Dnes v meste Silver Rock odmieta nosiť zbraň desať rokov po tom, čo jedna z jeho guliek zasiahla jeho partnera počas prestrelky na mexickej hranici. Jim je nútený konať, keď do Silver Rocku vtrhne motorkársky gang vedený psychotickým Diablom (Devon Sawa)... (dixx)

(více)

Recenze (17)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hrozná prabřečka, ale za pokus o tu "akci" tu nechám aspon tu jednu, protože vím moc dobře, že jsou i mnohem větší hovna. ()

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Jediná rušivá disturbing věc je jak je ten film hloupý. Je to hloupé jak voda na nádobí. Myslím že bez Guye Pearce by to byl ještě horší film. Ale jeden kůň film neudělá. V tomto filmu byl vyplýtván jeho potenciál. Filmaři říkají, že tento typ příběhu policisté versus lupiči je snadné vyprávět, ale tento film je důkazem, že tohle není ten případ. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní moderní western a suverénně nejhorší film Guye Pearce, ve kterým jsem ho kdy viděl. Celý je to levný a plný ohraných klišé. Režisérovi jde spíš o napětí, než o akci, což se mu tak úplně nedaří. Na druhou stranu to má bez dlóóóuhých závěrečných titulků čistého času 82 minut, takže se to dá v klidu přežít. Moje velkorysý hodnocení vychází spíš z toho, že mi to divácky zrovna sedlo, než že by to bylo dobrý. 5/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tohle je vážně slušnej průser a blábol.Spousty scén, který vám vylouděj pousmání na rtech, i když to v plánu nebylo.Herci jak z filmů legendárního L.A.Simandla.Hlavně v ženskejch rolích jsou vysloveně hvězdy první velikosti.A do toho Guy Pearce,což je pro mě záhadou.Hrůza.10%. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Zrejme najhorší film Guy Pearca. Nič sa na ňom nedá pochváliť - úbohý scenár, lacná akcia a hlavne neherecké výkony podaktorých (väčšiny) postáv. Už od prvej barovej bitky (lepšia choreografia je aj v slovenských inscenáciách) vám bude jasné koľká bije a že vás čaká totálny prúser. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Mám Guye rád a nutno říct, že je to pořád sekáč. Jedna šerifská hvězda za něj a jeho odvahu v téhle komedii účinkovat + za dvojníka Mickey Rourka stylizovaného do Harley D. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem čekal megahovadinu, kterou si dám večer místo prášků na spaní a ani ji nebudu komentovat, protože ji nedokoukám, ale nakonec jsem to dokoukal a ráno jsem kvůli tomu zaspal. Sice když došlo na akci, tak se tam kluci i holky fackovali jak Laurel a Hardy a stříleli po sobě kapslíkovkama, ale to jsem ošetřil tim, že jsem si dal víc zvuk. Navíc hečky byly docela sexy, což už dnes v levnějších kouscích taky neni úplně módnim hitem a Guy Pierce i Devon Sawa jsou celkem sympaťáci a tak nějak tam toho maršála a padoucha zahráli, že se při troše snahy dalo poznat, kdo je kdo. Sice se tam ten Guy nemusel líbat s barmankou, když padouch vedle startoval motorku, aby mu vzal dráhu, ale co, já bych se s ní za těch pár korun líbal taky, když to režisérovi nepřišlo blbý. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Všichni se tam tváří velmi vážně, ale je to docela srandovní film. Několikrát jsem se docela pobavil, asi více než u nějaké komedie. A ano, je to hrozně špatný film, nicméně přetáčel jsem jen maličko a se všemi těmi chybami, nesmysly, blbinami a úžasným Bransombe Richmondem v jeho životní roli mě to docela bavilo. Doporučuji na úsměvné a nenáročné strávení večera. (34%) ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Za scénu kôň vs motorka dávam hviezdu inak shit ktorý tu už opísali iný. Ale prečo tu Pearce hraje roľu ako uliatu pre Willisa (akurát je Pearce častejšie na plátne) to my hlava neberie. ()

Heywood odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že na tak špatný film dá někdo peníze a ještě méně, že v něm vezme roli Guy Pearce. Ten musí být hodně na dně. ()

xray0045 odpad!

všechny recenze uživatele

Mozna je to nahoda, ale u vetsiny filmu uz po prvnich par vterinach vidim jak se pracuje s kamerou, s barvami a svetlem a nejak se mi podari odhadnout kolik penez se do toho vrazilo. Tady to byla asi smesna castka, kdyz se to spoji se scenarem napsanym za jedno odpoledne v mekaci a hereckymi vykony na urovni stredoskolske grotesky, zadny excelentni vysledek neocekavam. Pearce odehral svuj naprosto nejhorsi vykon a vsichni kolem byli jeste o chlup horsi. Skoda ze jsem si neprecetl recenze dopredu, tech 90 ztracenych minut mi uz nikdo nevrati. Zapletka je klisoidni a provedeni je tak ubohe, ze by rezisera mela hanba fackovat tak 5 let v kuse. Ostatne co ocekavat od nekoho kdo byl profesionalni snowboardistou a jako konicka ma rezii. Radeji si jeste jednou dam Babovresky nez tohle. ()

Grezocrusk odpad!

všechny recenze uživatele

Horecké výkony su tak otrasné, že keby z miesta improvizovali a natačali tak by to s toho mohlo byť určite niečo lepšie ba dokonca to skôr vyzera ,že sami herci to tak hrajú akoby ich donutili hrať vo filme a čakajú kým skonči.Celkový dej je jedno veľke koleso opakujúce sa ako sluby politikov + tie triky a všemožné "efekty" ušte viac zničili to čo s toho bolo. ()

The_Casual 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení mě přilákalo, protože i to je umění, natočit blbost. Ten motorkářský gang, je jak vystřižený z policejní akademie 3. Za Bobbyho sixkillera, v životní roli mlčícího ultrazloducha, a mini souboj pornohvězd, si zaslouží 1*. ()

Reklama

Reklama