Reklama

Reklama

Od chvíle, kdy Scottu Carlinovi otec zemřel při hašení požáru, se tenhle mladý tatér jenom poflakuje. Zatímco jeho sestra Claire právě začíná studovat vysokou školu, on zabíjí čas s podivnými kamarády a marihuanou. Příležitostně také spí se svou kamarádkou Kelsey, která ale od vztahu očekává víc. Jednoho dne Scotta na pláži osloví malý chlapec Harold, který chce od něho nechat udělat tetování. Scott ho začne tetovat, ale chlapec kvůli bolesti uteče. Jeho otec Ray začne vyvádět. Scottově matce Margie se podaří Raye uklidnit. Ray a Margie si uvědomí, že se přitahují a začnou spolu chodit. To ale vadí právě Scottovi, protože Ray je hasičem, jako byl i jeho mrtvý otec. Scott je rozhodnutý způsobit rozchod své mámy s Rayem, řekne to i své sestře Claire. Scottovi přátelé naplánují loupež v jednom z místních obchodů. Scott se loupeže nechce účastnit, ale nakonec neochotně souhlasí, že bude před obchodem hlídat. Když se majitelé obchodu začnou bránit, jsou Scottovi kamarádi chycení policií. Scottovi se podaří utéct. Stále pracuje na ukončení vztahu své matky s Rayem a matka ho vyhodí z domu. Scott v zoufalství zamíří k hasičské stanici. Tady je mu dovoleno zůstat, ubytování si ale musí odpracovat... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu hrá pesnička "Pursuit of Happiness" od speváka Kida Cudiho, ktorý je jeho najobľúbenejší interpret a pomohol mu počas jeho puberty svojou hudbou. (maramashi)
  • Steve Buscemi bol pred herectvom požiarnik a počas jedenásteho septembra sa vrátil do služby. (Cable)
  • Otec Petea Davidsona bol tiež hasič, ktorý zomrel pri požiari počas útokov z 11. septembra 2001. (Game90)

Související novinky

Filmový festival SXSW bude online

Filmový festival SXSW bude online

03.04.2020

Jedna z mnoha událostí, které doplatily na současnou pandemii, byl i filmový festival v americkém Austinu South by Southwest. Na akci se tradičně setkávají filmaři z celého světa, promítají se… (více)

Reklama

Reklama