Reklama

Reklama

V karavanu po Slovensku

(seriál)
Česko, 2020, 2 h 36 min (Minutáž: 26 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dalibor Gondík s „domkem na kolech“ vyráží objevovat krásy země našich sousedů. Šestidílný cyklus přináší praktický návod, jak trávit dovolenou v obytném voze, na co se připravit, čemu se vyvarovat, co zařídit. A především objevuje nová místa a města, atrakce nebo kempy vhodné pro karavanisty. (Česká televize)

Recenze (16)

Sayko 

všechny recenze uživatele

Přírodní krásy našich bratrů Slováků v domě na kolečkách s příjemným Daliborem Gondíkem. Pokud opomenu fakt, že ukázal spíše profláklá turistická místa, tak se mi jako cestovateli šestidílná série celkem líbila. Obzvlášť obohatí ty, kteří se na Slovensko chystají poprvé, jako já. Nádherné záběry z dronů, pouze jeden díl o Tatrách a srdeční lidé, tak by se dala tato série popsat v jedné větě. ()

Heso 

všechny recenze uživatele

Příjemný pořad se skvělým Daliborem Gondíkem. Přesto si ani zde nemohu odpustit kritiku, ač bych velmi rád. Záběry z míst krajiny našich bratov jsou sice parádní a povídání místních obyvatel rovněž velmi zajímavé a poutavé, nicméně se z některých zajímavých a krásných míst Slovenska mohlo ukázat daleko víc a naopak z některých daleko méně. Musím tím pádem dát pouze tři hvězdy. Potenciál to malo isto väčší. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalibor Gondík nasedl do hezkého karavanu, vzal sebou štáb s kamerou a dronem a vyrazil udělat cestopis na Slovensko. Potud je to velmi sympatický počin, který sráží český nešvar nacpat tam inscenované hrané rádobyvtipné scénky s místními. Záběry z dronu fajn, ale pokud člověk potká dokumenty jako Rusko z výšky, nebo Maroko z výšky, tak je to přeci jen jiná liga. A pokud někomu vadí product placement tak taky vykvete. Pro mne v rámci žánru neškodná oddechovka. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se zbavit pocitu, že kdyby Gondík byl býval byl měl po ruce spacák a stan namísto karavanu, sežrali by ho ty nemilosrdné bestie (pavouci, medvědi, ježibaby a démoni) slovenských lesů, luk a hájů. Považuji to tak trochu za zhýčkanost zrovna na Slovensko brát moderní karavan z půjčovny a ject tam. Jiná věc by bylo karavan vlastnit, pak to asi lépe pochopím. Ale pomiňme to, v Prase jsou jiné poměry. Slovensko je naozaj pěkná země a dokument mnohdy naláká na zajímavá místa. Jen jsme se za poslední dobu odcizili - ať už je to jistá nevraživost nás vůči vám, vás vůči nám... ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je neuvěřitelný a zdejší nadšení rozhodně nesdílím a jako existuje ještě celebrita v ČR, která si za koncesionářské poplatky nezadrandila po světě a jakože dělala cestovní dokument ? Ale co ti tohle dá ? Pokud cestuješ tak moc dobře víš, že Slovensko je nádherná země, lidi tam mam rád, slovenky úplně nejvíc, jenže to se ví. Místa co jsou v tomto dokumentu jsou ty nejprofláklejší místa na Slovensku, do 5 minut je bude znát každý, kdo má zájem na Slovensko vyrazit a ještě náhodou nikdy o Slovensku neslyšel. Další nasírací píčovina je do očí bíjící všudepřítomný product placement, tohle nemá výpovědní hodnotu, to má ekonomickou hodnotu a ještě věc, spočítejte si, kolik vy byste utratili, kdyby jste jeli na Slovensko "na Gondíka" jako pokud Vám to neplatí Česká televize, tak prostě má dáti/dal řešíš a ne že ne. Nic, totální nula tohle. A tady ještě reakce na kolegu sskrblik o nevraživosti mezi čechy slováky, tak za sebe můžu říct, že loni jsem byl na Slovensku na třech místech a všude jsem potkával jen příjemný a přátelský lidi o nevraživosti nemůže být ani řeč. Ani u nás vůči slovákům se mě to s tou nevraživostí moc nezdá. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama