Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na překladišti byl zastřelen muž, majitel tiskárny. Nebyl to kladný hrdina, v autě, které po něm zbylo, nalezla policie podezřelých sto tisíc. Před pár lety měl autonehodu, při níž zabil a odseděl si to ve vězení. Před Emou Grodskou a jejím týmem se otevírá několik možností, kde pátrat. Rodinný podnik mrtvého, který za šéfovy nepřítomnosti držela nad vodou jeho žena a zbytek zaměstnanců. Nebo minulost zastřeleného ve vězení. Muži, se kterými byl ve výkonu trestu a se kterými se zapletl. Objevuje se lákavý motiv s obrazy, které byly zavražděnému ukradeny. Byly to originály, nebo padělky? Obyčejné peníze také hrají svou roli, mrtvý muž dlužil nebezpečnému člověku… Mnoho stop, ale žádnou z nich nedokáží Ema a její kriminalisté pevně uchopit a dovést do logického konce. Něco stále chybí a je to spíš náhoda či instinkt ženy, co Emu dovede k pravdě. Instinkt ženy, která ví, co pro princeznu znamenají ustřižené vlásky… (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

LenkaAK 

všechny recenze uživatele

Zajímavý případ kriminálky Ostrava, opět skvělý Kozub. Začíná mi být s celé party nejsympatičtější a podává nejpřesvědčivější výkon. Snahu o spisovnou češtinu už jsem v seriálu skousla, ovšem u věty "Byl jsem tady ve Stodolní." jsem musela zaúpět. Tohle nikdy nikdo neřekne. Nemůže ten scénář zkontrolovat někdo místní? ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se mi velmi líbil - napětí až do konce díky podivnému zvukovému doprovodu, nečekaný konec, i když k němu všechno časem spělo. Nevím, ale mám pocit, že Chlumský točí líp než Hřebejk. ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Jak je v tomto seriálu zvykem, vraha i motiv jsem odhalil hned na začátku, což se mi děje jen když je scénář narvaný klišé a neobratnými postupy (tady to samozřejmě musel být zdánlivě sympatický sebejistý mladík toužící po nahrazení šéfa ve firmě i v posteli, v "korektních" dílech ten nejblonďatější chlap na place, v posledním díle skrývali identitu "překvapivého" vraha v době, kdy jediný koho nepodezírali byl Dobrý atd.). Ale celkově slušný průměr, kdy Majer standardně přehrává všechny na place o parník. Škoda že mu ten Ostravák nejde moc věřit. A jako bonus malá postelová scéna s Kateřinou Lojdovou, no neberte to. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zapnout si na chvíli mobil a posvítit si jím na místě, kde se zbavuje smrtící zbraně, to byla chyba, mobil se hned lokalizoval. Starej v lochu, tak se panička spustila s tím mladým perspektivním z firmy a on pak starého picnul. To už je druhý případ po sobě, kdy důvodem vraždy bylo to p*cání. Štěpán Kozub u výslechu houstne čím dál víc. ()

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak i Stodolní si tedy muzeme odskrtnout. Mit 3 poldy u zaverecneho vyslechu mi prislo uz nejak moc. Scenarista si musel vybrat, bud posili Kozuba a p neco umrqavni Majera, nebo naopak. Oboji naraz jaksi nefunguje, byt Dobreho kdovi proc odstrelili nekam na Mars. Panu Bartosovi role vraha sedela lepe nez role kriminalisty v Devadesatkach, to uznavam, ale tak nejak se nabizel uz od zacatku. Zvlast ta chvala na jeho postavu bila az moc do oci. Pani Hynková byla zahrana toporne jak deska. A pachove stopy u zbrane lezici x hodin pod vodou nekde v bahne? 4/10. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný díl i námět... Vypočítává svině co jde přes mrtvoly... Njn když ve staré babě bouchnou saze tak se vymalováno... Jo jo vězení jsou plné blbců... Tak holt to je... 😅😅😅😅 ()

janelizzie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další nadprůměrný díl, ale na čtyři hvězdy dneska ne. Vraha a motiv jsem odhadla poměrně brzo, škoda, že to nebylo více propletené než se to automaticky snaží hodit na kriminálníka. Chybí mi v tom trochu důslednost Případů 1. oddělení - nejdřív se vloupeme do bytu a teprve potom si zajístíme povolení k domovní prohlídce? Nicméně s ohledem na zbytek série slušný nadprůměr i v rámci jiných českých krimi. Poslední díl byl zajímavě nakousnut, tak snad nezklame. ()

Reklama

Reklama