Reklama

Reklama

Místo zločinu Ostrava

(seriál)
  • Slovensko Miesto zločinu Ostrava
Česko, 2020, 12 h 34 min (Minutáž: 54–62 min)

Kamera:

Asen Šopov

Hrají:

Pavla Beretová, Stanislav Majer, Karel Dobrý, Pavel Kříž, Štěpán Kozub, Lukáš Melník, Bořek Slezáček, Marek Taclík, Tomáš Bambušek, Roman Vojtek, Nela Boudová, Filip Čapka, Barbora Horčičková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Hlavními postavami seriálu je dvojice zdánlivě velmi odlišných kriminalistů – Ema (Pavla Beretová) a Honza (Stanislav Majer). Ona je přímočará, racionální a soutěživá, on je výbušný, náladový a bere si vše osobně. Ema se rozhodne zúčastnit výběrového řízení na šéfa mordparty a k velkému údivu svých budoucích kolegů výběrové řízení vyhraje. Jediný vážný kandidát Honza je totiž vyšetřován za postřelení pachatele. Obtížná role matky a práce v oddělení vražd Emě připraví těžký začátek. Honza je jedním z těch, kteří novou šéfovou berou od začátku s rezervou. Nevadí mu, že ho přeskočil někdo jiný, ale že je to někdo, kdo na tu práci podle něj nemá. Během dalších případů se z nich stane dvojice, která se profesionálně doplňuje a postupně v sobě nachází dokonce možná víc než kolegiální náklonnost... Jednotlivé díly jsou inspirovány případy, které policie vyšetřovala na Ostravsku v průběhu několika uplynulých let. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele zette k tomuto seriálu (1)

Místo zločinu Ostrava (2020) 

Diky bohu, dnes uz mohu rict, ze se jedna o prumerny cesky serial poslednich let. Uroven nasich serialu a zvlast tech kriminalnich se zvedla. Posledni dil ukazal, ze by to slo lepe treba uz od zacatku... Hodne nevyrovnany serial, treba zlocin v Karlove Studance mi prisel az detinsky. Potesila Beretova v hlavni roli, to je moc hezka herecka. Stejne tak Ostrava, ja myslim, ze krome jiz otupelych Prazanu, udela kazdemu mistnimu radost, kdyz vidi jit v serialu policajta stejnou cestou, jakou ja roky chodil treba na postu.-). ()

Reklama

Reklama