Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemusíte chodit k psychiatrovi, psychiatr přijde k vám. Jak si poradit se životem probere se svými hosty přední český terapeut MUDr. Radkin Honzák... Přední český psychiatr Radkin Honzák je terapeut, influencer a autor úspěšného blogu a knižních bestsellerů. Dokáže ale také úspěšně moderovat veřejné debaty i odborné konference. Umí vést dialog, umí mluvit, umí se ptát, poslouchat a rychle reagovat. Jeho nová show přináší dosud neviděný náhled na zdánlivě běžné životní situace, které mohou mít vliv na psychické i fyzické zdraví člověka. Radkin Honzák na dané téma povede se třemi hosty z řad známých lidí smysluplný dialog, na jehož konci vždy téma shrne do podoby srozumitelného receptu, jak se se situací vypořádat. (Česká televize)

(více)

Recenze (42)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Záměr považuji za dobrý a přínosný. Nezlobte se, ale staršího pána byste tam neměli? ( A podotýkám, že tady nejde o věk ale spíše o názory, duševní, mentální věk!) Nemyslíte, že v uvádění pořadů byste již konečně mohli dát přednost střední generaci? A neříkejte, že nejsou lidi. To je lež jako věž, akorát je neumíte najít! Pan Honzák je jistě odborník, ale jeho názory neodpovídají roku 2020! Velká sranda, jak na začátku říká pan Goldflam, že ženy ho milují. Bych chtěla vidět které. Já jsem p. Honzáka zažila na jisté akci naživo a to, jaké on má názory na ženy a jak on se chová k ženám, je síla. Navíc v nějaké další reklamě na tento pořad máte. Umí se ptát. A pak slyšíme otázku: Co soudíte o psychiatrii?... To je absolutně nevhodné, mám pocit, že v této zemi se SOUDÍ AŽ MOC, KAM SE CHCETE POSUNOUT? Myslím, že tohle byl krok vedle. Mám pocit, že by pořad mohla uvádět moje matka, taky podobná generace i názorově jako pan Honzák. Hned v úvodu drsná narážka na domácí porody. a já se ptám, kam jste to šlápli ČT? Je to docela sranda, když o narození dítěte (porodech) mluví v první řadě muži, že? Zajímavá teorie Honzáka, že muži rodí děti. viz diskuze s p. Goldflamem, cituji: "a pak jste porodil další děti." Dávám 1 hvězdu a to jen díky hostům a díky záměru, který byl zpočátku dobrý. ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Teď mě to tady hraje, je tam Dagmar Pecková, ale úroveň moderátora je opravdu flustrující, tak nezáživný rozhovory jsem snad ještě neviděl. Publikum taky nic moc. Já nevím těch talk show je teď jak much na hovně, ale přinos nula. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Nápad na novou talk-show není špatný, slovo psychiatra se může hodit, navíc pokud má zkušenosti a vtip. Ale co naplat, není 80 jako 80, něco jiného je v osmdesátce pokračovat v započatém díle a něco jiného postavit se před kameru v nově začínajícím pořadu. Je topoměrně velký nápor na schopnosti moderátora, tady jen zkušenosti v oboru nestačí. Už tu byl pokus s Koptashow, který se neujal. Inu, to že je někdo zábavný host (což pan Honzák i Kopta určitě jsou) ještě neznamená, že to bude stačit na moderátorské křeslo. Pan Radkin Honzák je bezesporu zajímavý člověk a velký odborník, je i vtipný ale jeho obsazení do talk-show nepovažuji za příliš šťastné. Není to jeho chybba, je to chyba dramaturga České televize. To, že jsou talk-show ve velké divácké oblibě ještě neznamená, že diváci zbaští všechno. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Radkin Honzák bývá skvělým hostem do debat, ale na moderátora zábavné talk-show se bohužel nehodí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dost slabé. Z pana Honzáka tady toho moc není - to třeba ve Všechnoparty je Šíp moderátorem aktivnějším a vtipnějším, včetně jeho glosování výpovědí hostů - a hosté samotní dostali za domácí úkol něco vtipného vymyslet. Což mi připomnělo tu nedávnou nepovedenou Koptovu talk show. Taky nechápu, proč je scéna i vedení pořadu (tři hosté) stejné jako u Všechnoparty - má jít o její nahrazení? Jinak je vidět, že talk show se fakt musí umět a musí na to být talent. Je tristní, že možná v republice i nějaké talenty pro to máme, ale nedostanou šanci ať už z jakýchkoliv důvodů. Celkově to bylo dost nevtipné a utahané. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím jen čtyři díly z těch 14 co má ČT ve svém archívu, ale nemůžu říct, že by byl tento pořad vyloženě špatný, takže půjdu proti proudu. Já Radkina Honzáka nějak extra neznám a jako „moderátor“ by si určitě mohl vést o dost lépe, když už má vlastní pořad, ale hodně záleží na tom, jaké hosty si tam pozve a na jaké téma se baví. Což je ale takové to „klišé“ každého pořadu, podle toho se odvíjí i oblíbenost. Dle mého to není zas až tak špatné, aby to tu muselo být v černých číslech. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

"Na hlavu mi serou bílí ptáci..." Teda při vší úctě k panu doktoru Honzákovi (a to ho mám jako osobnost velmi rád), tenhle pořad je jedním slovem příšernej. Radkin dokáže vést zábavné, smyslupné a poučné monology. Ale absolutně nezvládá vést s někým dialog tak, aby byl alespoň rámcově poslouchatelnej. Střih tomu celému navíc taky hodně nepomáhá. Mám pocit, že z osmihodinového hovoru vybrali v režii nějaký ten střípek, který někdo možná považoval za "zábavnou část" večera. Celkově z toho vychází nějaká podivná nudná splácanice, která musí nutně unudit i důchodce až do stavu narkoleptického. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

"Umí vést dialog, umí mluvit, umí se ptát, poslouchat a rychle reagovat." Tak přesně tohle Honzák nedělá. Zlatej Soukup, ten aspoň mluví. Honzák jen čeká, až za něj všechno odkecají hosti. Kdyby tam posadili pytel cementu, měl by na hosty víc otázek, než má pan doktor. Do prdele, to jsou v ČT úplně vymletý, že tohle pustí ven? ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tohle je těžký (!!!) šlápnutí vedle. Pan Šíp pomalu dosluhuje (ročník narození 1945), tak si za něj začneme zaučovat mnohem perspektivnějšího Honzáka (1939). Starý pán má co dělat, aby udržel moč, natož nit rozhovorů se svými hosty. První díl pro něj ještě zachraňoval jen za poslední rok velmi řádně proškolený Arnošt Goldflam (s více méně stejným povídáním už nás bavil například v Kopta show a v To se ví). Jak si ale poradí s méně komunikativními, méně zkušenými a méně vstřícnými budoucími hosty, to je mi tedy záhadou. Hlavně se ale ptám: Proč právě on? Pokud by scénář této talk show vycházel z jeho celoživotní profese, pokud by se jí obsah pořadu podřídil, pak třeba, snad... Ale on tady tu svoji erudici vůbec nepotřeboval..? Nepochopil jsem a nepochopím... ()

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Pane doktore, proč tohle? Moc ráda čtu Vaše knihy, ale na Kabinet se dívat nebudu. Špatně Vám ho sestříhali, prostředí studia s vycpanou husou evokuje 20 let starý pořad a téma opakovaná manželství mi připadá pod Vaši úroveň. Omlouvám se, že nejsem věrná za každou cenu. Jdu si číst Čas psychopatů. ()

Reklama

Reklama