Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John požádá Janka, aby se vrátil do Solange. Chce se starat o Haničku. Lukáš zjistí, že je Jakub nemocný. Tom si při cvičení poškodí nohu, ale díky tomu se mu vrací do ní cit. Roman rozjíždí válku proti místním. (TV Prima)

Recenze (2)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miliardář bydlí v garsonce s bývalou přítelkyní jeho syna. Ona je tedy jeho macecha, což se zdá být výhodnější, než kdyby byla jeho žena. Po všech specialistech dnes na scéně čekám, kdy naroste nová noha Pajdovi - tedy přijede specialista (a lepší, než je šaman v Brazílii), který jej dokáže vyléčit. Bývalý starosta spočítá lahve a pak něco vymyslí proti novému starostovi, který vymýšlí věci proti těm vidlákům. Spekulant z Prahy má najednou dost peněz, takže si to pamatujme, až zase bude statek jeho milé krachovat. Nelitujte mě, odcházím...mám bylinky! Kde jsou filmaři? ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně na tomhle seriálu straštně vadí, jak je napsaný. Jak ve snaze zahrnout tam tolik různých postav a příběhů jsou všechny postavy ve finále dosti emocionálně ploché a nedá se s nima opravdu soucítit. Jak se všechno píše stylem "tady je nějaké rozhodnutí", ale už skoro vůbec není prostor ukázat proč se nějaká postava nějak rozhodla, nebo co se proč stalo. Pokud máme prostor vidět aspoň jednu scénu, která divákovi má pomoct nějaké rozhodnutí postavy pochopit, pak je to hodně. Seriály s kupou postav a vymyšlených zvratů se dají psát krásně, tak, aby divák byl emočně zainteresovn, a takové seriály se i píší, ale v ČR se na to bohužel ještě nepřišlo. Tenhle seriál je fakt tragédie v tomhle směru. ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama