Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna se rozhodne, že svede Johna. Hana je v šoku a raději Anně prozradí, že je John její otec. Vilda pochopí, že se k sobě s Karolínou nehodí, a plánuje rozchod. Lída je přesvědčená, že je Diana zlatokopka, ale nemá důkaz. A Janek požádá Týnu o ruku. (TV Prima)

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Před příchodem Janka (Marek Lambora) do kostela zpívá Týna (Eva Salvatore Burešová) píseň Marty Kubišové „Nechte zvony znít“. Jak se Eva přiznala, na zpívání písně zapomněla a vzpomněla si na to až ráno v autě cestou na plac. Písničku si tedy celou cestu dokola pouštěla, aby se ji naučila. (Krocka)
  • Představitelka Týny, Eva Salvatore Burešová, v rozhovoru pro CNN Prima News prozradila, že jí v kostele, kde ji její seriálový partner Janek (Marek Lambora) požádal o ruku, byla neskutečná zima, celá se klepala a třásly se jí ruce. To pomohlo k iluzi, že je Týna při žádosti o ruku rozechvělá. Ve skutečnosti jí však byla jen zima. (Krocka)
  • Požádat Týnu (Eva Salvatore Burešová) o ruku celým jejím jménem prý byl nápad přímo Marka Lambory, představitele Janka, podle kterého by Janek určitě Týnu o ruku požádal celým jejím jménem. Marek by to sám prý také tak udělal. Proto tedy představitelé těchto postav museli volat hlavnímu scenáristovi Renému Decastelo s dotazem, jak se Týna jmenuje druhým jménem, po kom je křtěná. (Krocka)

Reklama

Reklama