Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týně a Sylvě zemřel táta. Týna se snaží pokračovat v otcově odkazu a starat se o statek, Sylva je naopak rozhodnutá, že statek prodá. A není sama, i ostatní lidé z vesnice se zajímají. Týna vyčte svému klukovi Štěpánovi, že jí nepřivezl plynovou bombu na grilování. Štěpán pro ni jede, ale má autohavárii. Zachrání ho Janek Linhart, bohatý podnikatel z Prahy. Ten se před svými kamarády vytahuje, že Týnu dostane do postele. Vymění si se svým řidičem Vildou role, Janek bude vystupovat jako Vilda a Vilda jako Janek. (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám takovou teroriji. Lukáš Langmajer je taková filmařská obdoba kmotřičky smrtky. Na rozdíl od ní ale ani nemusí nosit rubáš a kosu. Ten kde se objeví, je to vždycky šílený provar. Stejně jako tahle hrůza. Divím se některým hercům, že se v tomhle museli omáchnout. Já vím, složenky jsou krávy zelený nenažraný, ale mám nějakou důstojnost ne? Bureška i Barča jsou celkem pěkný a zajímavý ženský, ale koukat na to jen kvůli nim? Eh... ODPAD ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Pan van der Prapenis alias Renda de do Kostela by se měl věnovat více své manželce, ze které by, díky své bravurní invenci a scénářům, snad vytvořil alespoň průměrnou internetovou kurvu. Takhle stojí za hovno oba. Seriál je naprostá zoufalost, kdy se stydíte za každého učinkujícího. Dávám jen odpad, ač je tohle veledílo naprosto mimo zdejší stupnici. Křišťálově čiré zlo! ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od českotelevizních Poldů a nemluvněte, kde se těch 70 minut jednoho dílu (proboha, kde jsou ty doby, kdy na jeden díl seriálu stačilo tak čtyřicet minut?!) neuvěřitelně táhlo a nudilo, tady těch 70 minut (ach jo) je nabito akcí a dějem, pořád je potřeba pozornost, aby člověk pochopil vztahy, cíle jednotlivých postav (asi musela být fuška je všechny sepsat), takže utečou jako nic. Sem tam jsou tam vážně vtipné scény, repliky a dialogy, postavy se chovají uvěřitelně. Jen se bojím, že Popelka Týna dostane od autorů naloženo víc, než je zdrávo, což mne většinou na podobných seriálech docela štve (viz začátek seriálu Šípková Růženka s Žilkovou), protože život většinou není o tom, že se na vás hrne jen jedna katastrofa za druhou, ale objeví se i příjemné věci a události. Navíc nechápu, proč někdo chce kupovat údajně zadluženou farmu, protože kecům o zdravé a uzdravující vodě, která vydělá majlant se nedalo věřit ani v Kameňáku, kde našli modrý pramen. Uvidíme, co další díly, rozjezd zatím povedený s výhradami. ()

GeusX

všechny recenze uživatele

Co k tomu napsat... Asi tolik, že mi ukázky stačily k představě o tom co čekat, tudíž jsem se zdárně vyhnul sledování a neviděl ani vteřinu. A obloukem se tomu budu vyhýbat i nadále. Takže pokud tento naprosto zbytečný komentář čtete, tak jste promrhali zbytečně asi dvacet vteřin svého času. Diváka si však jistě najde. Jako všechno. ()

faana21 

všechny recenze uživatele

Dívatelný to je, žádný vysoký kinematografický nároky nehledat, jsou tam herci a zdá se že i místy hrajou, scénář je primitívo asi jako tenhle koment. ()

Alementina odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ne, neviděla jsem to celé, ale divala se máma a pokaždé, když jsem prřšla do stejné místnosti, tak mě po par minutach tak moc iritovaly ty rozhovory, ze jsem to nebyla schopna poslouchat ani na pozadi při jiné činnosti. uff, peklo české telenovely. ... uff .... jako krasavec je opravdový kýč, slečna do nepohody, co je na zákazníky super příjemná, ta paní, co Vás uzdraví během 30 sekund, at se vám stane cokoliv a matka, která manželovi neřekla, že neni otec dítětě ... aneb co vše stihnete zaregistrovat během ani ne 10 náhodných minut :D ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto seriálu jsem zatím našel lásku, akci, mystično, úklady, napětí, výzvy. Také slušné herecké obsazení. Nenašel jsem humor. Jinak nejkrásnější, nejrychlejší, nejbohatší, nejhodnější, nejvtipnější, nejsoutěživější, s největší výdrží (zatím v pití alkoholu) atd. princ (který vydírá nemocnici skrz vypnutí elektřiny pro inkubátory s miminky), potkal superwoman, která si sice najala na kácení lesa místní gorilu, ale přitom to zvládne sama, stejně jako že na rozdíl od pražských princezniček unese čtyři piva na tácu. Jen nevím, která černá hadička je těžká neodhalitelná porucha traktoru. Z tohoto guláše je mi špatně. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá nová věc má své příznivce a také ty, kteří zrovna nejsou nadšeni pro zrovna ten styl a žánr, jaký se mu zrovna nabízí. Mne tahle milá podívaná zaujala a protože je zde hodně těch, co tuto libůstku zapudily, lehce jsem nadhodnotil, protože fakt do odpadu nepatří. Rozjezd vcelku dobrý. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouhý zimní večer , tak proč nedat první díl nějakého nového dlouhosáhlého prima vztahového seriálu s názvem Slunečná. Problém těchto seriálů je, že všechny vypadají jako od jednoho scénáristy se stejným vizuálem jedněch ateliérů a ještě obsazené stejnými tvářemi, takže aby něco nového uspělo, musí tam být nějaký bonus nad tyhle zaměnitelné atributy - Modrý kód se snaží o akci, Ohnivé kuře táhlo sympatické duo Prachař, Dolanský, Krejzovi měli Postráneckého, ale Slunečná? Pozitivem je určitě nabouchané obsazení ( dokonce se tu mihne Eva Holubová ) a snaha vyrazit se štábem mimo Prahu, ale výsledek je bída, která mne nezaujala. První díl jaro nedělá, ale možná je to tím, že hlavní hrdinové u mne nevzbuzují moc sympatií a já nemám moc chuť dát další díl. ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Debilizace českýho národa na všech frontách pokračuje. Sranečná je jen další příklad toho, že když z něčeho tečou prachy, stačí zaprodat duši, zcvaknout zuby a vypustit peklo. Znavený padesátnice, který si chtěj odpočinout od svejch každodenních problémů, přijdou z práce, zasednou k telce a sledují naprosto totožný sračky, který se jim dějou i v běžným životě. Ale protože to je jenom jako a další porci potom dostanou ve večerních zprávách, je to kouzelný a tuze se jim to líbí. A ani jim není divný, že se ve Sranečný stalo to samý jako ve zprávách ze včerejška. Oroboros začal požírat svůj ocas. Holt, když chceš prachy, dělej to jako Babica: na skladě máš jen jedno hovno a půl cibule. Hoď to na pánev, zamíchej, a strávníci zvyklí tohleto žrát si pomlasknou. A ty víš, že budeš mít práci dalších 10 let, protože hovno s cibulí je v týhle lokalitě oblíbená krmě. V závěru si mnohohlavej dav s hnědou hubou od tvýho majstrštychu přijde pro další nášup. Když pak náhodou dojde cibule, poděkujou ti i za to hovno, protože v tom už není takovej rozdíl. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znám daleko horší seriály, námět by ušel (j to klišé, ale co vlastně není?), obsazení slušné, jen se to tak nějak vleklo. Spousta zbytečných dialogů a hluchých míst. Na další díl nemám zatím moc chuť. ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Seriál rozhazuje klišé kýblem, postavy se chovají nelogicky a strojově poplatné dnešní době, takže holčina přebíhající od plotny k uklízení, která stíhá vést statek a běhat s motorovkou po lese nepřekvapí.... jednu hvězdu za to, že to je docela prdel. S pár promile v krvi to je dobrá parodie. :D Úvodní písnička jak říkanka z mateřské školky a herci vesměs přežvejkáno to, co se nám servíruje v jiných seriálech, ale ke dnu tomu kousek chybí, tak příští díly snad... :D ()

Adiemus

všechny recenze uživatele

Od sledování seriálu mě naštěstí odradila reklamní masáž s neuvěřitelně uslintanou písničkou a textem na úrovni láska-páska. ()

Reklama

Reklama