Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spory mezi Týnou a Sylvou o prodej statku pokračují. I mezi lidmi na statku je obava z toho, co bude dál. Profesor je přesvědčený, že je všechny vyhodí. Týně se v noci zjeví Popelka. Týna se ho ptá, jestli skutečně napsal Sylvě email, že by chtěl prodat statek. Popelka to popře. Štěpán se probere z umělého spánku. Doktor upozorňuje jeho rodiče, že mu zřejmě budou muset vzít ledvinu, kterou si poškodil při autohavárii. Franta se nabízí, ale při následných testech se zjistí, že není Štěpánův otec. Svou manželku se zjištěním nekonfrontuje. Janek se snaží sbalit Týnu, ale bez úspěchu. (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Nedalo se odolat, přeci jenom každý by měl chtít vidět seriál, který porazí Ordinaci. To už musí být událost. No a je to událost - minimálně svojí obludností. Něco tak laciného se fakt dá vidět jen na Primě. Je to děs, ty dialogy? ten děj? ty postavy? ta kamera? Je mi líto některých herců, že musí do takových sraček lézt, aby byli z něčeho živý. Celkově to čím se Prima prezentuje nemá obdoby. Ani tvůrci si rozhodně nemyslí, že to, co vytvářejí je super, nikdo tak hloupý snad není. Tuhle nabídku vytváří i divák svým hrůzným vkusem, který se nemůže nabažit lehkých, hladivých a prostoduchých vztahových kousků. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slušném rozjezdu docela sprcha, protože těch náhod bylo až moc. Taky sekretářka v podání Holubové - myslím, že by v takové firmě se svou hubatostí dlouho nevydržela. No a zjistit, že můj syn není můj - a pak se rozhodnout, že to manželce nepovím, že to vím, to mi přijde hodně divné. I když je to tu nějak vysvětlené, myslím, že emoce by v takové situaci převážily nad rozumem. ()

Reklama

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechci urazit scénáristu, ale tohle vypadá, že to asi psal rychle nějaký jednoduchý člověk. Všechen budoucí vývoj je dlouho avizovaný dopředu, žádné překvapení se nekoná. A to raději nečtu obsahy. Je sebemrskačstvím sledovat tuhle hrůzu. Top trapárny: Svatba a podvod, otec z Karibiku, profesor zamrzlý v 70. letech, dvouhodinový obchod. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vítěz večera soutěže píplmetrů 1.051.000 diváků, který o sto tisíc přebil Ordinaci v Růžové zahradě... možná, že polovina národa je na CSFD a sází odpady všem těm hloupým telenovelovým seriálům, ale druhá polovina na ty seriály kouká, takže jsou asi považovány za správný směr tvorby, takže se budou točit další a zase na ně bude polovina koukat a druhá polovina sázet odpady.... FUJ to je začarovaný kruh!!! Druhý díl obohatil Kramár, Burešová se mi zdá i nějak sympatičtější, ale koukat se na to nedá. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scenárista si asi řekl, že hlavní zápletka s dohadováním o prodeji statku a vedlejší zápletka se Štěpánem nevystačí na tu hodinu (která je už tak dost přehnaná) a tak sem dali epizodní, naprosto zbytečnou, podzápletku se žalobou od debilního ženicha, která je nakonec okamžitě vyřešena. Místo toho, aby ji tvůrci využili domrtě (například by na jejím základu mohl chtít Janek pomoct s finanční situací, celé by to zaplatil a jejich vztah by se díky tomuto nějak vyvíjel a nějak skončil), tak ji prostě nechal profrčet. Ale na druhou stranu, teď už alespoň vím, jak zbytek seriálu bude probíhat - každý díl se objeví nějaká finanční krize, díky které bude mít Sylva naději na prodej statku, ale nakonec se všechno optimisticky vyřeší a Týna bude moct být na pět vteřin šťastná, než si uvědomí, že jí vlastně zemřel táta a že je tu spousta dalších problémů, které se ji snaží udržet v depresi. O druhé hlavní zápletce ani nemluvím, protože mě vůbec nezajímá. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Při uvedení druhé epizody dokázal seriál vůbec poprvé v přímém souboji sledovanosti porazit Ordinaci v růžové zahradě (od r. 2005), tedy dlouhodobě nejsledovanější pořad v úterním hlavním vysílacím čase. [Zdroj: Lupa.cz] (me116)

Reklama

Reklama