Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vilda vystupuje jako Janek i před novináři. Důvodem je, že byl Janek jako malý kluk unesený. Jeho otec zaplatil únosci tučné výkupné. Janek si od té doby bedlivě střeží svoje soukromí. Na statku jsou další problémy, starý Popelka koupil kus lesa a Týna musí doplatit zbytek. A na ten nemá peníze. Sylva o to víc tlačí na pilu, aby statek prodali. Tomovi a Sylvě se ztratí jejich děti. Nakonec je najdou v tom lese, který starý Popelka koupil. Zjistí, že tam pramení léčivý pramen. Sylva si myslí, že Vilda je milionář a sbalí ho. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to takové sladkobolně rozervané. Líbil se mi příměr filosofa od Marka Twaina o pravdě a žumpě. Seriál má zjevně pohádkový odkaz (v tomto dílu je i duchařina setkání s mrtvým otcem). Proto se asi rodina jmenuje Popelkovi. Postavy jsou trochu šablonovité dobro a zlo a přepjaté až hrozí telenovela. Do modelové situace statek s penzionem a hospodou je možno dát všechno - podivní hosté, roztomilá zvířátka i místní politika probíraná se starostou a jeho oponenty u piva bez pěny, zaměstnanci, ztracené existence vděčné za láskyplný azyl. Kromě pěkné přírody se objeví a pár akčních prvků . Vyprávěcí princip je ten, že se objeví katastrofa , kterou způsobí zlé a bohaté postavy a někdo spravedlivý to vyřeší. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kurňa, kde se tam najednou vzal mladý Prachař? Jsem měl chvílemi pocit, že koukám na nové díly Specialistů v Modravě. A ta linka s Kramárem, to taky vymyslela hlava. Kdyby to zůstalo u jisté poetiky a esoteriky prvního dílu, toho střetávání města a venkova, neřeknu ani slovo, ale tohle začíná zas vypadat jak rozplizlá, nesmyslnými a nereálnými zápletkami nastavovaná břečka. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hahaha, šedesátiletý miliardář sbalil osmnáctiletou dceru ministra, hahaha a je skoro nahý venku, hahaha a vyfotili ho paparazzi. To je legrace! Naštěstí si kluci vzali Estonskou kravatu a obchod byl jejich. V tom blbém lese je zakopaný poklad, což nám sdělil opět duch. A mladý boháč, který zpočátku obral porodnici o peníze, se snaží dostat do kalhotek princezny ze mlejna i s pomocí vrtulníku s termovizí. Vypočítává mrcha dostane za vyučenou, protože se chová jako prostitutka a je zlá. Jinak dnes mi bylo potvrzeno opakované využití Cimrmanova "pozorovatele z povzdálí", v každém díle alespoň jednou někdo vyslechne druhého tajně, náhodou, na dálku. To je peklo! ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zařekla jsem se, že se nenechám zatáhnout do sledování nějakého našeho nekonečného seriálu, ale dávám každému z nich šanci, abych měla přehled, odtrpěním jednoho nebo dvou prvních dílů. Jsem zemědělec rodinným původem i duší, tak jsem doteď vytrvala, a s ironií sleduji, jak se naše milionářská mládež činí. Ať nikdo netvrdí, že toto není kapitalistická propaganda, a to stejná, jako byla ta socialistická. My to prostě jinak neumíme. Je to telenovela slušně herecky obsazená, ale co se výkonů týče, tak odfláknutá. Nejlepší jsou tam ty kozy. A to nemluvím o morálním a výchovném přínosu, s ohledem na mladé sympatické herce, kteří by měli k obrazovkám přilákat mládež. Pokud jsou toto idoly budoucí generace, tak potěš koště. Ocenit se dá jen to, že Nova a Prima každodenně něco nového točí, zatím co ČT si celoročně vystačí se starými dobrými scénkami z Bakalářů. ()

Lenulinka odpad!

všechny recenze uživatele

Treti dil a ten serial je cim dal horsi! Naprosto predvidatelny pribeh, scenar co asi napsal desetilety kluk a herecke peklo. ()

Maatess 

všechny recenze uživatele

Není to nějaký seriálový nebe, to ani trochu, je to prostě typický Prima seriál, který se mi líbí více než Modrý kod, jako kulisa super ()

Reklama

Reklama