Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lída tlačí na Štěpána, aby Týnu požádal o ruku. Julie chce, aby se Týna se Štěpánem rozešla, protože Štěpána nemiluje. Týnu zpráva o svatbě zaskočila a začne se Štěpánovi vyhýbat. Ale když uvidí, jak se skvěle Štěpán dokázal postarat o Barunku, tak řekne ANO. Za Jankem přijela jeho bývalá milenka Klára. Zrovna ve chvíli, kdy se vrací z ciziny Denisa. Požádá Romana, aby se Kláře věnoval místo něho. Na statku jsou hosté, manželé Kulatovi. Manžel po Roze stále pokukuje. Tom si myslí, že je to její bývalý zákazník. Ale ukáže se, že Roza mu kdysi zachránila život. (TV Prima)

(více)

Recenze (1)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik falše a neupřímnosti v jednom dílu seriálu se jen tak nevidí. Janek spí s jednou, ale vsadil se, že přefikne druhou. Super láska. Zato jeho kámoš se zamiloval na druhý pohled do blbky. Jinak dnes už vím jistě, že geniální podnikatel je napojen na státní a evropský cecek díky tomu, že vlivní lidé mají dcery - naivní husičky. Protože náš dvacetiletý investor, žijící v garsonce, jedná jen s ministry či alespoň atašé. Zlatá mládež dnes byla obzvláště trapná. Konkurovalo jí úspěšně vystoupení psycholožky, fakt, že majitelka pojízdné prodejny neví co s penězi a hodlá nakupovat nemovitosti a záměny identit. Jinak na to, že penzionu s hospodou říkají všichni statek, chodí úplně čistí. Ale třeba to tam aspoň smrdí, což se přes obrazovku nedá poznat. Obsah nezklamal, je v něm vše. Počet potají vyslechnutých rozhovorů: 1. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Jan Plouhar žádal Evu Burešovou o ruku už v seriálu Modrý kód (od r. 2017), kde spolu tato dvojice také hrála pár. Díky tomu rekvizitáři pro zásnuby ve Slunečné nejenže věděli velikost zásnubního prstýnku, ale také už jej měli. (Krocka)

Reklama

Reklama